Friday, March 28, 2014

AnaruL's Wedding Part 3: The Receptions

Helo Peeps!

Dah sepuloh hari kawen, baru hari ni ada masa nak update blog. Malam ni balik kL, so curi jugak masa sekejap update gambar kawen. Sebab bila da balik sana konfem lambat lagi nak jenguk blog. Busy nak decorate umah, kemas barang sumer. So far, kehidupan selepas kawen is totally different! Perasaan yang tak boleh nak gambarkan dengan kata-kata. Sangat best. Dah boleh teman suami main futsal sampai lewat malam, tengok tv sama-sama. Hehe. Sekarang ni pun dia tengah teman aku update blog. Ok bukan teman tapi tido. Lol. 

Entri kali ni aku combine terus majlis resepsi, majlis sambut menantu dan outdoor. Coz gambar tak banyak, ni pun ihsan dari hp je. Nanti da dapat gambar dengan photog, aku update entri throwback pulak giteww. hoho

Majlis resepsi kiteorang buat tema cream and white. Simple je. Shawl ni aku pilih kain sendiri je sebab sangat susah nak cari shawl color brown sand. Dah jumpa tapi kain tak best pulak. So senang citer buat sendiri je. huhu

Ok. Meja daftar pun decorate sendiri je. Lagi sejam nak majlis baru sibuk nak hias. So ini jelah hasilnya. Sobsob. Tabung wish card sampai lima enam kali pegi rotate sebab tak muat. hihi. Nanti nak buat frame besar taruk semua wish card tu. :)

 My angels pakai tema pink and grey. Jeles kot sebab nak pakai jugak. kohkoh

Antara kekawan yang datang and sempat bergambar guna hp iols. Huhu

 Fall in love with the make up, dress, and pelamin. Simple but sweet. Ramai yang puji make up aku sebab tak over sangat. If uols nak try make up camni, just pm Shasha Bridal ok hee. 

Majlis bertandang kiteorang pilih tema purple sebab majlis resepsi dah simple so color purple nampak garang sikit. Shawl from zawara. 

 Best jadi raja sehari ni. Dilayan macam ala-ala puteri gituu. Macam nak bersanding lagi sekali je. hikhik





 My new family. The new part of my life. :)

 Satu-satunya kawan yang datang semua majlis aku. hihi. Tq zema. Big hug. 


 Penat jugak asyik duk berposing je. Tak sabar nak tunggu gambar photog nanti. woot woot.

 Ni salah sorang pembaca blog tegar aku since tiga tahun lepas.ada jugak orang yang minat blog kita. Tq so much syida. :')

 Petang tu terus pecut kereta pegi pantai nak outdoor photoshoot pulak. Si rul just pakai sut and aku pulak pakai dress hijau. Meriah sikit hukhuk. Lokasi outdoor kat pantai chendering. Very nice dangan view rumah api lagi uolss. 

Yeayyy. At last dah kawen. And semua majlis berjalan dengan lancar. Alhamdulillah. Ni je gambar yang berjaya aku korek from my hp. hoho. Ok la kan daripada takde langsung. So now wish me a very best of luck to be a good wife for my lovely husband. Bubye!

XOXO. Publish!

6 comments:

Ezy Loy said...

tahniah dear..
selamat pengantin baru..
semoga bhgia sllu..
=)

timm_bill said...

thniah pn blogger~
semoga brbhgia till jannah~
cantik sgt mke-up!

Akma Khaieri said...

dulu seorang..
sekarang berdua..
nanti bertiga...
Tahniah akma ucapkan...
cepat2la bertiga yer...kiki

Ein Farah said...

selamat pengantin baru kak!
moga bhagia till jannah! :)

m0sHiE~ said...

Omg omg omg! tq semua. :')

ila said...

Dari ptg td dok bace entry sis . Start from sis graduated.
What a life.
Semoga bahagia hingga ke jannah.
Suke dgn gaya Penulisan sis sgt sempoi

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!