Saturday, March 1, 2014

AnaruL's Wedding Part 1: Pre Wedding Moment

HeLo Peeps!

Sedar tak sedar dah masuk bulan 3 daa. Omaigod! Siyes aku neves giler sebab rasa macam banyak benda je yang belom settle. Perasaan ni dah bercampur baur. Excited, takut, cuak, tak sabar. Semua ada. Sampai jerawat pon tumbuh dengan meriahnya kat muka daku. Sedih! Minggu ni si rul balik, so aku ambil peluang ni pegi pre wedding photog. Pagi setel beli barang, petang baru snapping. Sebab tu muka nampak penat sikit, touch up pon tak. Sedih lagi. Sobsob. But still happy sangat ada moment camni sebab kiteorang tak plan pun nak pre wedding bagai ni.Our last minute plan yang sangat menjadi. hikhik. :)

Lokasi pre wedding kat Pulau Warisan dan Waterfront Terengganu. Labih santai and simple matching dengan outfit kiteorang. Simple but sweet. Giteww. :p 

Sanggup berpanas semata-mata nak bergambar. Nampak tak gigih kat situ?lol

I love him more and more and moreeee!

 Tengok! aku dah pakai heels tinggi gedabak pon still rendah lagi. alahaii.

 Ohho. suka sangat usik-usik kite eh? Ok takpe. Tunggu la balasan jap lagi.

 Haaa, kan dah kena. Padan muka. kohkoh. :p

Abg nanti jaga b leklok tau. B tak kuat makan pon. Cukup la nasi empat kali sehari, aiskrim BR tiap-tiap malam sambil tengok tv. hohoho

 Gambar ni si rul perli sebab love aku tak cantek. Yang dia perfect. Im so grrrr. Huh

Actually, gambar-gambar yang awesome ni kawan si rul yang snap. Harga sangat awesome kebaboom. Sila la intai fb dia. Lensa@arza.

Save the date
Resepsi: 22 Mac 2014 (Sabtu)
Smbut Menantu: 24 Mac 2014 (Isnin)

Doakan majlis kami berjalan lancar. And jemput datang tau. Bubye!

XOXO. Publish!

5 comments:

Khairul Bariah said...

salam, akk dtg & follow.
save the date...happy newly wed to both of u :)
feel free to hit me back

m0sHiE~ said...

Ok thanks. i will :)

Eda Johari said...

Ekceli da lama stalker belog akak tp baru hari ni nak bersuara. Congrates akak! Selamat pengantin baru :) Hehe...

m0sHiE~ said...

Omg tak sangka ad jugak yang stalk blog kite. tqtqtq! :D

Ezy Loy said...

dh lame berblog bru tau awk ni satu negeri ngn saye.. aiyaaaaa!!!
sbb lame xsnggah sni jd lupe..
maafan hakak~

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!