Wednesday, September 28, 2011

SHOPPING is a gOod tHerapy^^


hyep uOLss!!
sebelum aku nak stat stori aku arini, aku nak wish SELAMAT HARI MALAYSIA. bangga nya kan jadi rakyat malaysia. hoho. N sebab hari malaysia la kita dapat cuti umum ryte? memang aku hepi tahap gaban sebab jumaat aku full clas, dari pagi sampai petang. sO, minggu ni aku tak payah la attend clas yang melambak tu. kesempatan tu jugak, aku n kawan2 turun kL minggu ni. pegi dua ari je.
ekceli, aku tak de mud langsung nak pegi mane2 minggu ni. tataw nape. tapi zema gtau die nak turun kL. ish, mane boley die pegi berfoya sorang2 kn? hehe. pe lagi, aku pun join jugak tanpa paksaan sape2. lagipun, mane tahu boley jumpa si rul buchuk aku. haha. [sape2 yang nak muntah, cepat pegi toilet^^].
kiteorang tidow kat um. bilik kawan aku si dayah cumel tu. da lame sangat aku nak lepak sane tapi tade mase yang sesuai. kawan2 dayah sume baek giler. pandai layan tetamu eh korang. 110markah aku kasi. keh3.

first day
kiteorang sampai da lewat. lam pukul satu camtu. dayah datang pun lambat. lepas zuhur jugak la. nasib bek tak tumbuh janggut tunggu ko dayah. tapi kite0rang tak marah pn. senyum jep. lebih2 lagi aku sebab petang tu rul nak datang jumpa aku. hepy giler. sape tak hepy jumpa bf kan. rindu3.[dah2, tak leh citer pasal bf banyak2. nanti ada orang menyampah lak.*.*] semalam kite jus pegi sogo jep. kebetulan ada sale. memang shoping sakan la sorang2. brape jam duk sane. sampai kaki ni nak cramp suda. pastu, rul datang nak jumpa aku. tq taw cyg, da la ujan. sanggup datang jugak. i sayam lu lebih la. ^^

malam tadi, tido lewat jugak la. borak2. cite balik kenangan zaman skul dolu2. kawan dayah yang empunya bilik tu name die wawa ngan raja. mula2 aku ingat dorang sombong cam bagi tak bagi je kiteorang nak tumpang kat sane. tu la orang cakap jangan nilai buku berdasarkan kulit die. kan? dorang baek giler. thanz a lot eh sebab bagi kami tdow bilik korang. bilik korang memang besh. sejukkk. ^^

second day
tak pegi mane2 pn. seharian duk kt ts. sambung shoping yang tak abis semalam. keh3. ni mandi tak lagi duk excited update blog. busyop giler ni. ok la, aku nak mandi sat, semayang pastu tidow je la. kaki lenguh giler ni. fairly odd parents, i wish someone come to massage my leg. ^^



amik port depan cermin. makan cket, tengok cermin. setiap dua minit duk tengok cermin. nasib bek tak pecah je cermin tu. ^^



nani yang sentiasa semangat wat pape. espesheli bab2 makan.


zema lak double semangat. kalu tak caye, ce cube tengok die 2. hehe.^^



mc flurry fevret ku. sodap sampai jilat sudu!



tunggu si dayah sampai. dari kenyang makan, sampai lapar balik. huu.~



gedik tyme~


haa, tengop sale die. giler abis kan. sakit tangan aku duk menggali baju. ni je la aku mampu beli. uhuk2.


bff dari kecik. si zema n si dayah. pipi same, prangai same. hehe. kalu gelak due2 advance. hoho



haa, amik kaw!


jeng2, hehe. si rul ni tak pandai taw amik gambar sendiri. mesti tak jadi. brape kali die amik. naek keras pipi aku duk control senyum. ehmm~



tengok yang ni, parkinson. ada lagi kat bawah.



yang ni so so la. semangat betol mamat sorang ni. penat layan die. hehe


aikp, ada lagi. sory la kalu korang menyampah tengok. asyik2 gambar aku ngan die je. tapi ada aku kisah. huh~


yang ni rul da nak balik. tq belanja makan nasi ayam. die ciap order nasi tambah. memang tiptop ar bf aku ni. hehe. nanti kite jumpa lagi eh cayang. muaX 1 kali~



ni kolej yang aku tido malam tadi.



same tinggi je dorang ni. hehe


p.e.a.c.e!



kecian lak aku tengo si nani. hehe. tak nampak muke die.


amik tenaga sebelum nak stat shoping. hehe. makan kat cafe kolej ni murah jugak. tapi air tak sedap giler. memang hancur!




pe motif aku taruk pic ni? ada match silat kt ground floor ts. budak upsi yang tengah lawan tu. sebab tu aku amik pic ni. ngee~


i love wedges^^


polka dot~ bapak cute kasut ni.


ok, da penat citer. dada. see ya!

adiOs amigOs~

6 comments:

shat said...

damn miss uols peeps *tears*

m0sHiE~ said...

sumpah rindu gler. jum la kuar sme2.:(

shat said...

jauh la kl :(

m0sHiE~ said...

ololo. ble cuti lame cket, jgn blik umh. mai tdo cni eh tayam.:)

hazanis said...

jom shopping ptg nie...^^

m0sHiE~ said...

wowowo. jeles amat. hehe. slamat bershoping^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!