Friday, January 24, 2014

New favourite drama: My love from the star

HeLo Peeps!

And this is my new favourite drama. 
My Love From The Star
Sangat-sangat best jalan citer ni. Lepas abes citer the heirs kat tv aritu, try tengok citer baru ni. Tengok episod 1 terus jatuh cinta. Even hero dia takde la hensem mana tapi macho tu still ada hewhew. Hero Kim Soo Hyun yang pernah berlakon dalam Moon embracing the sun.

Review: Hero dia ni dari planet lain turun kat bumi 400 tahun dulu lagi. Jatuh cinta dekat pompuan yang dia pernah selamatkan 12 tahun dulu. Sekarang pompuan tu dah besar dan dia still muda cam dulu. Huu. Ada konflik yang sangat hebat berlaku dalam citer ni. Try tengok ok. :)

Sekarang dah sampai episod 12. Even aku tengok online tapi aku tak skip pon sebab takde part yang boring. Sumer best. Tengok dari malam melalut sampai ke enam pagi. Hiks. Perangai yang still tak berubah. Pape pon, jom layan citer ni. Aku bagi 9.5/10 bintang. 

XOXO. Publish!

1 comment:

Syafi Najihah said...

Hi, i'm selling :-
◕Korean Drama
◕Korean Movie
◕Japan Drama
◕ Anime
◕Chinese/ Taiwan Drama
◕Japan Movie
◕Korea Variety Show
◕Korea Concerts and Award
◕English TV Series and Movies
Affordable and always available.
For any INQUIRY for price or ORDER please just pm us ^^
available in DVD and DATA
For more details, check out at this page.
https://www.facebook.com/pages/Twinkle-Trio-Shop/320463608032717?hc_location=timeline
Thanks (. '-' *)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!