Wednesday, January 15, 2014

Buat muka

HeLo Peeps!

Its 12.15am now and im kind a little bit meroyan update blog time camni hewhew. And tak tahu nak citer ape pon. Haa, now listening to this SonaOne song, No More. Cool giler lagu dia. Rasa cam omputeh yang nyanyi. Siyes style lagu ni. Ehem. Bila umur makin meningkat ni kan uols, cara selfie iols makin teruk. Dah macam budak-budak. Maybe sebab tak boleh nak terima hakikat lagi kot yang diri tu dah nak jadi wife orang kan. Hoho.  

See! dah macam muka nak uuk uuk je oi. haha. Btw shawl by TudungPeople. Beli time sale aritu. Dah nama sale mesti kena beli lebih dari sehelai. Then minggu lepas gatal tangan beli dua helai lagi. TudungPeople is one of my favourite la. Kain die best, tak iron pun boleh pakai dengan yakin je. Hee. And the more important is, murahhh.  

Ni buat muka tunjuk lipstick baru. hehe. Last Tango from NARS. Im so into it. Nanti dapat duit gaji nak borong banyak-banyak. And polkadot skater dress from Forever21. 

Tahun ni kan nafsu membeli aku makin menjadi-jadi. Online je mesti ada je pape nak usha and beli. Tu belom keje tetap lagi. Kalau dah keje tetap, gaji bulan-bulan yang tak perlu nak share dengan sape-sape, tak tahu la camne. Minggu ni je tengah tunggu tiga parcel nak sampai umah. Pleasee help me. Ni tak bagitau pun kat si rul, nanti dia bebel potpetpotpet. Aritu dah perli stok tudung dah boleh bukak gudang. Jahat giler. Grrr. Ehem, i know bukan aku je kan camni kan. All ladies are same. Hikhik. Go shopping! ^.^

Minggu depan dah start mengajar balik. Konfem banyak cabaran yang menanti. All is well, caiyott! Ok lar, sweet dream, sleep tight. Gudnite dunia~

XOXO. Publish!

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!