Saturday, January 25, 2014

Awesome Princess Hill

HeLo Peeps!

Bila duk berdua je dengan lin kat umah, mula la rasa nak merayap kat luar. Orang lain sumer pegi kl, aku tak ikut pun sebab skol. Nanti balik penat giler nak mengajar sobs. Tapi bukan pegi sebab nak have fun ke ape, dorang pegi teman enie interview belajar kat uk. Harap-harap dia dapat. Amin. Full sponsor mana lagi nak cari camtu kan. Untung jugak dapat straight a trial spm ni. Hoho. Aku dulu selamber je jawab trial. Konon nak fokus kat real spm. Konon jela. Hampeh :p Takpe, if tak dapat pun, enie dah start fast track degree dia sekarang kat utm. Im proud of u. :)

Semalam dah masak sendiri kat umah, hari ni bagun tido lapar giler. Tak sempat dah nak masak, terus ajak lin makan kat luar. Hiks. Aish, kalau bakal mak mertua tahu ni, aish aish. Huu. Time makan, borak pasal terengganuku yang zizan jadi host tu. Terus teringat dia pegi Bukit Puteri. Sejujurnya, aku tak penah pun menjejak kaki kat atas tu. Kalau lalu area situ, pandang sebelah mata je. Tak terasa pun nak naik. Alahai, tak leh jadi ni sebab tengok zizan macam syiok je duk promote bukit puteri ni kan. Aku pun ajak lin naik. Bayar seringgit je tiket. hehe. Memang takde keje pun. Lol 

Ootd. Shawl from zawara. Tops from familiashop. Boot si rul belanja time pegi indon aritu. Bosan duk merengek je, terus dia amek pegi bayar. hewhew. (taktik hebat)

Siyes aku macam eksaited pelik je nak berposing kat sini. Sory sumer gambar aku je sebab lin delete gambar dia lepas sedut dengan aku. lahabau betol. Huu. Ok jom mendaki!

Cantek kan tempat dia. Tak penat pon mendaki. Exercise sikit. Hoho. Aku rasa dalam ramai orang teganu ni, aku je kot yang tak penah naik lagi. kohkoh

 Wuhuuu. Tengok budak eksaited entah pape ni :p

Tengok. Feeling macam tengah photoshoot besar-besaran je kan. Hiks. Maybe tak sabar kot nak real photoshoot nanti. Sooonn. >.<

Tadi wassap kat si rul gambar ni.
Aku:  Ni teropong baru beli boleh tengok awak watpe hari-hari. watchout!
Si rul: Hahaha. Kl bukan belah situ la. Kl belah kanan.
Aku: Lol. -.-
 The happy me.

Pasni kalau orang tanya, dah pegi ke bukit puteri. So boleh la dengan bangganya jawab dah pegi banyak kali daa. Haha. Bye!

XOXO. Publish!


2 comments:

Ezy Loy said...

prnh naik sekali je cni.. 2pon zmn tok kadok dulu2 mase tgh gatai nk berdating.. haha.. dating ats bukit puteri pon blh..

awk org ganu ke?
kite senegeri la

m0sHiE~ said...

So ada perubahan tak dulu ngan sekarang? Huu. Aah, orang teganu jati:)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!