Saturday, February 23, 2013

Spring mode ON! :)


Helo Peeps!

Yeayy! dinding bilik aku yang kosong putih bersih suci murni aritu aku da hias-hias da. Takde la cantik sangat tapi rasa la mood bilik tidur. hehe. Biasala orang yang suka tido ni kena ada mood bilik yang cantik and selesa. Baru lagi up semangat nak tido. Ok, cam melalut je kan. Wat macam takde keje nak buat. Omaigod! sebut pasal keje, bertimbun-timbun keje yang aku kena buat. Da la tarikh submit cam dekat-dekat je. menyampah giler kot. Ni pun kena update cepat-cepat sebab pasni kena da start wat keje balik. Internet pun kejap on off. Saje je nak maen-maen ngan aku. Aihhh!


Pink tu wajib la. da trademark aku kot :p

gambar bestie tu pun wajib. :) 


gambar rul buat love yang tak jadi pun ada hewhew.

Ok, da siap update. hehe. Haa, sem ni aku dah tak makan luar. I mean, tak lunch kat luar. masak sendiri je. Wany pandai masak, so aku pun tumpang sekaki. Haha. Tapi aku pun nak bagi expert masak jugak. Biasalah, menantu pandai masak baru disayangi. Tak giteww uolls? hoho.

adiOs amigOs~

Monday, February 18, 2013

My last sem. fighting!


Helo Peeps!

First day on my last semester. Dah lama giler kot tak pegi kelas, malas nya tu toksah cakap la. Yela kan, dah lapan bulan tinggalkan student life, empat bulan intern empat bulan lagi goyang kaki kat umah. My class tiga hari je seminggu hewhew. Memang heaven tapi direct takde gap langsung. First class hari ni pun dah dapat first esaimen and kena submit by next thursday. Omaigod! Chill ok ana. i know u can do it. :)

Sekarang aku dah tak duduk kat kolej lagi daa. stay kat umah sewa pulak tapi bilik memang exactly the same dengan bilik kolej dulu. So takde feeling sangat duk umah sewa ni. hoho. Kelas aku sumer kat kampus baru, memang jauh la dari umah sewa. Sem ni aku drive sendiri je pegi clas so tak payah da nak berebut naek bas cam dulu-dulu. *oh, rindu nya suasana berebut-rebut bas. hee. Ehmm, pe lagi aku nak citer eh? Haa, umah aku tingkat empat ok and takde lif sebab bangunan ni empat tingkat je. yup! aku duk tingkat paling tinggi. Penat giler kot naek tangga hari-hari. Aku yang dah sedia maklum malas nak turun beli makanan ke pape, makin berganda-ganda tahap kemalasan bila kena naek turun tangga. Makin slim la kaki aku nanti. huu *boleh fight dengan kaki pompuan korea kot haha


Thanks a lot tu my boyfie sebab sudi temankan aku drive sampai sini. Tapi aku drop die kat shah alam and drive sendiri je datang upsi. Kesian kat die nanti kena balik dengan bas. huu


Ni la bilik aku. simple je. But always clean and tidy. *sehelai rambut pun aku tak boleh tengok kat lantai bilik aku. Kalo bilik da kotor, semak, balik class nak rehat pun tak selesa kan. Disebabkan bilik aku putih bersih je, nanti aku nak beli wall sticker nak tampal kat dinding. Baru ceria sikit uolls. hehe

Ok la uolls, mata aku pun dah start layu-layu daa ni, cuaca pun redup semacam je. sesuai bebenor nak tido ni hewhew. Nanti aku update lagi ok! daa ^.^

adiOs amigOs~


Wednesday, February 6, 2013

Empat sekawan #bff ♥


Hello peeps! 

Ini kisah kami berempat. Jum! :) ♥
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Lagi dua minggu nak start my last sem yippi, at last boleh jugak together gether ada eyk kata ganda camtu dengan kekawan aku ni. Yang pastinya bukan aku yang bizi ok hewhew. Ni la kekawan aku dari sekolah sampai uni. cume si fahah ni je terjumpa kat matrik dulu-dulu. hiks. Rapat sebab satu kepala kot. tak matured, even umur da 23. Aku, nani and zema plan overnight kat uma fahah lagi uolls. Boleh kuar jejalan malam-malam. huu. Biasalaa, belom kawin ni mak ayah still control kuar masuk umah. Umur 23 pun tak boleh kuar sampai lewat petang pun. Tapi I ok jee :)


Tak jejalan sangat pun, saja je nak lepak sama-sama. Sampai uma fahah pun da petang, main kejar-kejar ngan anak kambing yang sangat cumel. rasa cam dalam family outing pulak. hoho. daesung! family outing. Lepas maghrib baru kuar cari makan. 


 Plan nak makan steamboat kat de' ganu tu tapi tutup pulak. spoil kot! last decide makan chicken chop je. sobs. fahah, chicken chop ok, bukan chopstick! haha



nampak cam sama tinggi tapi hakikatnya aku lagi tinggi daripada dorang ni ok. sila paham! :p


our dinner tonite! 


#FactAboutMe suka order milo cincau. Like always :)

Lepas makan sumer, kiteorang pegi syahbandar. Ada ekspo kat sana, Omaigod, baju-baju kat sana cantik giler uolls. Baju-baju yang online shop tu sumer boleh dapat kat sana. Cantik plus murah. aku pun da terbeli peplum kat sana. again and again -.-'
Sebelum tido, sampai berbuih mulut duk bersembang ngan dorang. Entah bila boleh terlelap camtu je. hehe.




After subuh, pecah rekod tak tido balik ok. alamak, terkantoi kuat tido hiks Nak jog dekat stadium tapi tak bawak kasut, tracksuit bagai. Tudung and baju pun pakat rembat je hoho. mandi pun belom tau kohkoh. so, kiteorang pegi lepak-lepak kat sana. takde orang sangat pun tadi hmm hmm. 



Aku still gemok. sobss. 

muka natural. bedak pun tak sempat pakai hiks.






singgah pantai sebelom balik. 

Rasa cam sekejap je boleh lepak. Kalu boleh nak lepak lima hari giteww. hee. Mak fahah pun suruh stay lagi semalam. tapi tak boleh la. zema ada keje, aku pulak kena amik adik kat hostel. sem depan siap da list nak jalan katne. melampau tak? hewhew.

adiOs amigOs~

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!