Sunday, November 17, 2013

Reaksi pelbagai

HeLo Peeps!

Anyone have a habit like me? Once masuk je dalam kete terus snapping! sila angkat kening laju-laju. huhu. Nasib baek si rul layan kan ajer habit entah pape diriku ini. "1,2,3 Tukar! 1,2,3 Tukar! 1,2,3 Tukar!" Dan inilah hasilnye. Hampir sama je reaksi weols kan? hikhik. As usual, tempat wajib dating haruslah celop tepung pok nong! sebab dua-dua kuat suka makan celop tepung. sedap giler. omnomnom :)

Uols! Nak tahu tak if korang beli kat habib dengan pembelian 2k and ke atas, akan dapat freegift photobook tauu. Up to uols nak wedding photobook, family photobook or anything else. How cool is that! Photobook yang harga 2 ratus lebih boleh dapat free je. Just send gambar yang korang nak taruk dalam photobook tu. Aku pon tengah gigih cari gambar nak send for our wedding photobook. Ape? besar dia camne? yup. aku tahu korang akan tanya soalan camtu. hihi. Kalau yang standard horizontal, saiz dia 11 x 8 inch. So cepat-cepat la pegi habib beli gelang ke cincin ke untuk orang yang tersayang oke! 

Ok tak tahu dah nak citer ape. bubye!

XOXO. Publish!

4 comments:

Nihra Said said...

Hi blogwalking

HanNis SaNia said...

hah yeke. alamak tlewat la ni . bru je beli rm2k lbh kt habib tp bln lps laa

m0sHiE~ said...

Nihra Said: Sila2. hee

m0sHiE~ said...

HanNis SaNia:Alahh. sayangnyee. die baru start bg freefift tu dear

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!