Monday, November 18, 2013

Drama wajib tonton 2013: The Heirs

HeLo Peeps!

Perhh! Dah lama giler tak review citer korea yang aku tengok. So kali ni ada citer yang sangat-sangat best giler kebaboom uolss! (muka serius nak mati). First, sebab hero dia Lee min hoo. Omaigod! Hensem giler. Sepanjang layan citer ni rasa macam melayang-layang je pasal melting tengok dia. Hikhik. Melampau kan? Tapi tulah kenyataannya. huuu. Aku memang tak penah miss tengok citer kalu mamat ni berlakon. 

The Heirs ni 20 episod jep. Sekarang baru sampai episod 13 . Tapi kalau kat One HD baru sampai episod 3 or 4 camtu. So aku watching online jela pastu tengok balik kat One HD. Hee. Semangat bebenor. Tapi tajuk dia laen, bukan the heirs tapi the inheritance kalau tak silap aku. Tapi the fact is jalan citer sama jep. Hero tetap sama, yang paling hensem tu lah. hewhew. 

Heroin dia pulak yang penah berlakon dalam citer sekali dengan yonghwa tu. Aku lupa dah tajuk die. Hokhok. Memang sweet giler citer ni. korang takkan skip sebab scene dia tak boring langsung. Citer dia pasal nak mewarisi syarikat camtu la. Alah, nanti korang review sendiri je sinopsis citer ni kat google oke. hee. Ost pon best.

Ololol. Camne la tak melting kan? Aku baru je start tengok citer ni. Lepas maghrib start tengok episod 1, pukul 5 pagi done with 12 episode. Muehehe. Memang tak gerak langsung, melekat je atas katil. Tu nama dia peminat lee minho yang tegar. So, try la tengok. Besttttt! Daa.

XOXO. Publish!

8 comments:

Cik Puan Rara said...

rara tgh tgk balik episod 1.hehehe

m0sHiE~ said...

hehe. mcm nk tgk jgk je. mcm nk tgk jgk je. hikhik

nor hidayah mohd nor said...

Samaaaaaa! suka cter ni. sekarang memang dok melayan cter ni. hehehe

m0sHiE~ said...

Tau takpeee. best giler! hee

Nazla Zee said...

The Inheritors la akak kalau tak silap. Tp cite ni memang best. Mcm city hunter gak. Tp city hunter lebih adventure. Hihi. Hero dia sma je. Minho gakk.Cite city hunter ni lama dah. Tahun brape tak ingat. Btw, enjoy ur drama ! ;)

m0sHiE~ said...

Aah. the inheritors kn. hihik. akak pn tgk jgk city hunter dlu. dua-dua citer ni best :)

syikin kamara said...

ana tgk online dkat mane? tak jumpa cari yg free online citer ni..ce bg link dye..hehe

m0sHiE~ said...

syikin try tgk dkt link fb org. ad link kt bhagian komen. :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!