Saturday, November 16, 2013

Abg dah kawen part 2

HeLo Peeps!

Kemain tajuk entri abang kawen tapi gambar orang lain yang interframe dulu. Hikhok. Alarr, biasa la lama dah tak jumpa si rul. Over eksaited la citer dia. huu. Tadi kan, pegi kedai emas nak beli gelang, kakak kedai tu kan teka umur si rul 25. hahaha. Gelak guling-guling. Sabar ye cik abang. hihi. Btw dress yang aku pakai arini from zawara and shawl pulak design sendiri jep. :)

Kali kedua rombongan cik kiah bertandang ke rumah kakak ipar. Even majlis pihak pompuan simple je, tapi berakhir dengan jayanya. Alhamdulillah. Congrats again abang! :')

Tadi pukul 10 dah sedara mara dah start berkumpul kat umah. Tapi aku time tu tak siap pun lagi. Si rul pon belom mandi lagi. So, kiteorang kena tinggal sebab lambat sangat. huu. Boleh tahan si rul pecut kete dia, bulat mata-mata kita. Yela kan, si rul satu-satunya laki yang aku kenal drive humble giler. hahah! belive it or not, we can make it on time. hiks. 

 Rombongan cik kiah baru nak masuk line. Sory cik de ku sayang, mata cik de sorang je yang pejam. hihi

Pengantin paling comel di alam semesta. Hantaran semua tu kakak ipar aku lah yang gubah. Untung giler, dah boleh cut cost dah kat situ kan. hmm. 

Makan-makan time. 

Ada orang tu kan dia kan tambah nasi kan dua kali kan. lapar betol. Tysm to si rul coz sanggup balik teganu attend wedding abang. Cuti weekend je, esop dah nak balik kl. Sobs. Takpe, awal bulan depan indon trip together! yeayy. cant wait :)

Haha. Look! Sebab abang kite cam kecik-kecik hensem, sampaikan si rul nampak gemop hahah. Dia dah rendahkan badan tak nak bagi obvious sangat. Tu lah, nape tak tinggi 173cm lagi. Tapi takpe, sebab aku pon nak anak tinggi nanti. (ok gatal giler! belom kawen dah pikir anak kohkoh)

Dah settle majlis abang, next my turn pulak. :D Jangan lupa doakan kita tau. (jom tadah tangan sama-sama). Bye!

XOXO. Publish!

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!