Saturday, November 2, 2013

Abg dah kawen part 1 - The Akad

HeLo Peeps!

Alhamdulillah. Hari ni family aku menerima kehadiran ahli baru, my sis in law yang comel and sweet kak ira. Welcome to our family :') Excited yang tak boleh nak gambarkan dengan kata-kata. Aku tengok abah ngan mak lap air mata time akad nikah. Sedih campur gembira mungkin. Satu-satunya anak lelaki dorang dah jadi suami orang. Dah ada tanggungjawab sendiri. Dah ada keluarga sendiri. Aku pun tumpang gembira. Gembira yang amat. Tahniah abang! 

Today's solemnization. Hari bersanding dua minggu lagi. 

simple outfit for today.

Ni lah kakak iparku yang sangat gojes! cantekk sangat. Light make up pon still nampak cantek. Bertambah lagi sorang family member yang comel. hikhik ^.^

Boleh tahan la suara neves abang. Aku duk depan tu boleh nampak dia tengah neves tahap maksimum heheh. Sampai aku pun berdebar sekali. huu. Muka dah gelap berkilat sejak keje kat kapal ni alahai abang. 

Precious moment. :') Tahun depan nak anak sedara jugak. Tak kira tak kira! :p

Syhhh. Haruslah start dengan ending mesti ada gambar beta kohkoh. Oh btw printed shawl tu one of our shawl collection. For those yang berminat, boleh pm me ok. Sory tau, nanti lepas cuti skol kiteorang akan taruk semua gambar shawl. Sekarang still bizi lagi. Sory sesangat. Bila dah boleh design and buat shawl sendiri ni kan, rasa cam dah malas nak shopping tudung kat laen dah. Giteww. Kan fahah? Ehehe.

XOXO. Publish!

2 comments:

PeRdU cINta said...

tahniah dapat kakak ipar baru ye :)

m0sHiE~ said...

Tq dear :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!