Saturday, October 5, 2013

Style kan bawal anda

HeLo Peeps!

Kadang-kadang uols rasa boring tak pakai tudung bawal yang silang kat dada, lilit atas kepala, pakai ala-ala najwa latif. Kalau boring, sekarang dah ada trend baru cara pakai tudung bawal inspired by atitaharis yang cumel giler macam hanis zalikha teww. Hoho. Ramai dah follow cara pemakaian camtu. And aku pun salah sorang yang dah pakai bawal ala-ala shawl. Sangat selesa and nampak kelainan sikit. Oleh sebab tudung bawal semua tone color aku dah rembat (sebab murah, 5 ringgit je sehelai. sampai dah ada 47 helai huu), so pegi sekolah nampak la lain sikit. Dah boring pakai bawal yang lilit-lilit atas kepala tu. hoho.

Sory sebab port selfie asyik kat tempat sama je. Rutin harian sekarang sampai skol mesti nak selfie dulu. Cumel ke tak tu belakang kira. muehehe. So ok tak pakai bawal camni? bagi aku nice sangat. Tak tahu nak pakai camne? sangat senang sampai rasa cam taknak ajar je. hoho. Just cekidaut tutorial bergambar kat ig atitaharis jeww. Bye uols!

XOXO. Publish!

10 comments:

Invisible Me said...

Cantiklah. Kelainan sikit :)

m0sHiE~ said...

Ehehe. Try la. :)

Nys Anis said...

xjumpe pon tuto tu .. hee

PeRdU cINta said...

suntikan mood baru ni dalam memelihara batasan aurat..

m0sHiE~ said...

Nys Anis: kena mencari dengan gigih lagi la. hoho

m0sHiE~ said...

PeRdU cINta :In Shaa Allah :)

sasa selamat said...

bawal sekarang pun dah jd trend pakai ala2 shawl lilit kannn...cuma yg xbest yer bila pakai bawal ala2 shawl,takboleh tiup2/hembus2 tudung ,hehehe

m0sHiE~ said...

haha. kan? rasa pelik jgk mula-mula tu.huu

ika said...

cantik la.:)

m0sHiE~ said...

Hee. tq !

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!