Saturday, October 19, 2013

Our Shawl Design

HeLo Peeps!

So today aku nak promote sikit kat uols. Sekarang dah berjinak-jinak dengan bisnes shawl pulak hiks. Bukan siyes pun, saje jual suka-suka. Ni bisnes me and my close friends. Bukan kiteorang beli borong shawl pastu jual. Nop. Actually, ni shawl yang kiteorang design and jahit sendiri. Pasal kualiti kain uols dont worry. Material kain sangat best, selesa and mudah dibentuk. Sebab aku memang tak berkira kalau nak beli shawl, rela bayar lebih untuk kain shawl yang best. So shawl yang kiteorang jual memang setanding dengan kain shawl mahal yang biasa kiteorang beli. Believe me :)

Bagi sape-sape yang suka wide shawl pun boleh tempah sekali. Plain shawl korang boleh pilih color pe yang korang suka and boleh combine. Trend shawl sekarang kan plain shawl yang combine color tu. Tak kisah if nak combine secara melintang or separuh-separuh. Nak taruk lace pun boleh. Huu. So sory sebab takde gambar model tudung, akan di update kalau mendapat sambutan yang hangat gitew. hoho. Pasal harga pulak, kiteorang tak letak harga yang mahal pun. Sangat murah untuk kain yang sangat best. Kalau korang cakap boleh beli berlambak kat masjid india, pasar malam, tu salah sama sekali. huu. Coz bagi aku kain yang jual kat sana sangat nipis dan licin even harga dia murah. Please have a look for our shawl below. Enjoice :)





 Yang ni halfmoon shawl. (sory kain berkedut seribu hewhew)





Kalau korang berminat and rasa nak try, boleh pm me DyaNa MOhd for the price yang baek punyer. Tak nak mention price kat sini takut korang pengsan sebab murah sangat. hehe. Daa!

XOXO. Publish!

4 comments:

Humairah Jimat said...

cantek=)bestnya pndai jait sndiri..=)

Ann Ishak said...

lagi best sekiranya boleh up cara pemakaiannya sekali :)

m0sHiE~ said...

Humairah Jimat: kawan yang jahit actually. kite tak pandai pn :P

m0sHiE~ said...

Ann Ishak: akan diupdate :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!