Sunday, October 27, 2013

Hello Dr. :)

HeLo Peeps!

Hari ni aku tak pegi skol pun. Ambil cuti sehari sebab nak pegi my sis big day. Congrats kaklong! now u can call her dr. ok!  Im so proud of you. Congrats coz berjaya buat tesis yang susah giler tu and sempat convo tahun ni jugak. huu. Dah alang-alang kat johor, ape lagi shopping sakan la citer die. Pegi JPO, dua tiga pasang kasut jugak aku rembat. Masuk dekat bodyshop rasa cam nak sawan sebab ada sale. Muehehe. Rasa cam happy giler bila dapat beli perfume aku kat situ dengan separuh harga je. Last but not least, ofcos la beli beg baruuu. Hehe. Tu yang sanggup tak pegi skol, nak shopping punya pasal. :p

Outfit for the convo day. First day convo for master and phd student only. 

That's her. :')

My mom yang paling sempoi. huu. Btw topi student phd ni memang tak boleh blah kan. Haha

Muka aku yang sama happy dengan muka teddy. 

Posing lagi sekali. Kbai! :p

XOXO. Publish!

3 comments:

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..selamat berbakti pada bangsa..agama dan negara..amin..

m0sHiE~ said...

Aminn :)

ArifahLee said...

Jom join GA ni http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!