Saturday, October 19, 2013

A way to kelantan.

HeLo Peeps!

Kamis punyer cerita but hari ni baru nak update. Lol. Kali ni jauh sikit pegi rombongan kawen. Sampai kelantan iolss pegi. Hiks. Ok sebelum aku lupa, selamat pengantin baru to my cosmate Emiey and husband. Semoga bahagia sampai akhir hayat. And nanti jangan lupa datang teganu pulak yerp. 

Orang kata kalau nak kawen cepat kena bergambar sesorang kat pelamin. Ambil berkat sikit. Aku ape lagi, sepantas kilat berlari atas pelamin sebab nak tangkap gambar. Nak kawen cepat punya pasal. Muehehe.

Perhh. Drive kat kelantan rasa cam drive kat kl je. Jem dia memang dahsyat. Letih kaki gue bawak kete manual. Sobs. Datang ok je tapi time balik boleh pulak sesat. huu.

Yeayy dah sampai. Cantek banner emi. Nak buat camtu jugak la nanti. hoho.  

 :)

 Rasa happy tengok kawan-kawan dah kawen. Sebelum kawen ni nak pegi jejalan puas-puas dulu. Nanti lepas dah kawen, jangan harap laa tunang aku cakap. grr

Antara kawan-kawan yang datang celebrated their love day. :) 


Gambar ni muka masing-masing sumer sweet. except my face yang takde motif langsung buat muka camtu. pity me. hukhuk.


Nanti wan pulak kawen. Aish, bila kawan dah ramai kawen, baru rasa diri ni dah besar. Huu. Daa!

XOXO. Publish!

4 comments:

Mek Onie said...

lawa baju pengantin !

PeRdU cINta said...

moga kebahagian menjadi milik kita semua :)

m0sHiE~ said...

Mek Onie : kan? cantek giler. :)

m0sHiE~ said...

PeRdU cINta: aminn :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!