Saturday, September 28, 2013

Sweet suprise ^.^


HeLo Peeps!

Ehem ehem. Alhamdulillah semalam, 28 sept 2013 genaplah umur aku 23 tahun. Bye 22. Hiks. Bila umur dah meningkat satu angka, terasa jugak la diri ni makin matang. Semalam tak celebrate birthday pun, dok umah pulun wat assignment je. Dari pukul 7 pagi, pukul 3 petang baru siap. Fuhh, penat toksah cakap ah. Tu baru satu subjek assignment 1, ada lagi lima subjek menanti diriku. And hari ni ada cikgu yang suruh buat tugasan lagi. memang masyuk tapi penat. Sobs. Nak celebrate besday dengan tunang, dia pun duk jauh. Dah lama tak jumpa. Pity me. T.T

Tajuk entri sweet suprise tapi citer pasal sedih je dari tadi. Hoho. Ok, baru nak citer. Pagi tadi assembly, macam biasa muka masam sebab nantok plus berdiri almost an hour. Yup, cikgu pun kena berdiri jugak. Tapi aku ok je. Huu. Dah nak abes assembly, tetiba ada cikgu announce pasal birthday aku. Siap bagi bunga and hadiah depan student. Aww aww, so sweet la cikgu-cikgu kat sini. Rasa nak menitis air mata. Even aku tak lama kat sini, but dorang layan aku cam anak and adik sendiri. Btw, aku cikgu paling muda and comel kat sini. muehehehe. Tq to all SKTRians sebab susah payah buat benda ni semua. :')


 1st whole week, aku pakai shawl. Dua hari ajar pj pun pakai shawl bersukan kat padang. hikhok. this week tudung bawal pulak. Hiks. Haaa! baju kurung ni baju mak kite. Kaen hantaran abah bagi time kawen dulu. so umur kaen ni dah 29 tahun. :)

Antara bunga yang akan aku simpan sampai bila-bila. :)

 watch out uols. Entri lepas ni konfem pasal skol je. sebab hari-hari snap gambar. Hee. Fyi, ni la kelas paling susah nak control. Siyes aku tak berdaya nak bagi dorang senyap. Melompat, meniarap, guling-guling semua boleh tengok bila masuk kelas ni. 

birthday gurl yang sama birthday dengan iols. high five!


Oh, da pukul satu setengah. Nak balik umah. daa uolls!

XOXO. Publish!

6 comments:

Ann Ishak said...

seronoknya sambut birthday dengan anak murid sendiri, happy belated birthday :)

Ainim Suju said...

Happy belated bday

m0sHiE~ said...

tQ uolss! :)

tenku butang said...

done follow sini no. 1329
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

m0sHiE~ said...

tq dear. i will :)

anisaneza said...

mgajar kt mne plak ana? btw happy belated brthday =)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!