Wednesday, September 11, 2013

Graduation Day.


HeLo Peeps!

Yeayyy! Finally i'm officially a degree holder. Rasa nak nanges time masuk dewan, time ambil scroll. Sumpah sebak. Feeling dia tu lain macam bila ada kesayangan tengok kita dengan penuh semangat time naek stage. Mak, kaklong and tunang cakap aku jalan laju giler time naek stage. Muka masam tak senyum langsung. Taktau la dalam gambar nanti camne. Hiks. Dorang taktau aku ni neves tahap anak cipan. Plus lapar sebab dah lama sangat tunggu turn naek stage. Aish. Oh btw, zara yang bagi scroll sebab kos aku dapat first session. And ofcos la perfume dia harum semerbak kasturi giteww. hewhew.

Dalam kete, bukan maen potpet2 mulut aku dok tunjuk kat mane kelas aku, tempat aku biasa makan, lepak ngan kekawan kat dorang. Al maklumlah dorang tak penah datang upsi. Mak datang time aku daftar dulu-dulu je. sobss. Dah empat tahun kat upsi, haruslah aku sayang and akan rindu giler kat upsi. :')

Gambar blur sikit. Time ni kat panggung percubaan get ready nak masuk dewan besar.

With kosmate empat tahun bersama. Beratur nak masuk dewan besar. Nevessss. huu

Masuk dewan kol 9.45, keluar kol 1 lebih. Bayangkan dari malam aku tak makan, kol dua baru jumpa nasi. dats why la muka masam naek stage. Giler lama dok dalam dewan. Ambil scroll kejap je, bahagian ucapan tu je yang lama. Keluar dewan, hujan lebat. Hujan rahmat orang cakap. Hee. Tak dapat nak bergambar sakan sangat. Kaklong dah dapat phd, so i have to compete her. Lepas kawin, nak sambung master. Doakan kita tau. (kelip mata duajutanamploh kali ^.^)

Jeles tengok kosmate lain datang dengan husband masing-masing. Keluar dewan, tadaaaa! Tunang dok betul-betul depan pintu masuk. Nak menitis air mata. Tq syggg! Even ramai orang tapi still nampak awak sebab awak paling hensem hari tu. Kalo abah ada, awak hensem no2 la. Hiks :')

Kalo kita sayang orang tu, mesti kita rasa dia lah paling hensem dari taylor lautner, ryan follese. giteww. muehehe. Dah genap sebulan kiteorang bertunang. a few months to go. hiphip! time please go faster  >.<


XOXO. Publish!

14 comments:

Srikandi Islam said...

Tahniah ana...kas lihat ana still kecik..btw..comel & simple.. =)

Eda Johari said...

tahniah akak :)
kte pun baru pas grad tp dip jela..
btw, awk comel sgt. hee

timm_bill said...

congrats ye..gud luck 4 ur master pulk pasni..i'allah..suka sgt tgk org pkai jubah konvo..kita smngat jugk..

m0sHiE~ said...

Srikandi Islam: tq kas. kas pon kecik cam ana jugak. hiks

m0sHiE~ said...

Eda Johari: tq dear :)

m0sHiE~ said...

timm_bill: jum pakai jubah jugak :p

Akma Khaieri said...

neves kan bila naik atas stage amk scroll..hehe,pe2pun congratz ana..kawin jgn lupe jemput akma..hehe

m0sHiE~ said...

Akma Khaieri: sgt neves. hoho. in sya allah dear :)

NoRfArAhiN said...

thniah kak!
sy pon xsbar nk konvo jugak bulan 11 ni pas tgok gmbar akak! hiks. >.<

m0sHiE~ said...

NoRfArAhiN: happy konvo jgk dik :)

Zila ROn said...

Heehee. Happynye akak. Harap dapat jadi cam akak jugak. Teringin nak jadi cikgu. ^_^ But now, Im still a secondary student that waitin for my becoming PMR examination. :)

m0sHiE~ said...

Zila ROn:owh gudluck for ur upcoming PMR sweetie! :)

Najiha Sabri said...

hai awak !
congrats ^^

m0sHiE~ said...

Najiha Sabri: hai awak! tq :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!