Sunday, September 8, 2013

[GAMBAR] Pre-Grad Story.

HeLo Peeps!

Pejam celik pejam celik dah nak konvo. Hiks. How time flies. Cepat je masa berlalu. So rabu lepas pegi tanjung malim ambil jubah and jumpa kekawan sumer. Best. Tengok upsi tetiba rasa rindu tu datang balik. Siyes tak tipu. Kamis ambil jubah, awal pagi dah pegi beratur. Ramai orang tu toksah cakap la, nak dekat dua jam jugak beratur citer die. Nasib baek la aku tak pakai heels. muehehe. Semalam baru sampai teganu, and arini dah  nak pegi kl lagi. Mak, kaklong and rul je datang konvo aku. Sobss. Abah pegi haji, abang tak dapat cuti, adik tengah trial lagi. But sokay, coz dah ada kesayangan aku yang datang jugak. :')

Aku nak update cepat-cepat sebab pasni nak packing baju pulak. So uols tengok gambar je okeh! Hiks. 

Baju kurung si rul kasi. Sweet kan. yang penting pink tu mesti ada. :p

Nampak tinggi dengan bantuan heels 4inci. hikhok.

Aku tak sempat nak photoshoot havoc sangat sebab datang pon dengan fahah. Kosmate laen sibuk nak balik dah. Sobs. Takpe, hari konvo kan ada lagi. Nak tangkap gambar banyak-banyak. Dah nama pre grad so aku just pakai jubah jela. belom official lagi nak pakai lengkap. yang ni lagi sempoi kan? :)

Orang lain best je photoshoot kat putrajaya, proton city. Tapi aku snapping kat bangunan suluh budiman je. Feel cikgu sangat uols. ehehe

 with fahah, milah and sarah. 



 camni la muka aku time mengajar dalam kelas. no wonder la budak-budak tak takut kat cikgu diana. Sedih!

 epic background. 


 Malam tadi mak tengok gambar ni then dia cakap bumbung ape yang klasik sangat tu. huu. Dia belom tengok lagi bangunan kayu laen lagi. Berganda klasik dari yang ni la mak. hihi



 jumpa kosmate terus snap. 


Tamat episod pre gard aku. Nak taruk banyak-banyak cam boring pulak. Dah siap ambil jubah sumer, petang tu si rul come to fetch me. Malas giler nak naek bas. 

Having a great time with u and ur family. :)
Otw balik teganu semalam sempat singgah genting dulu. Fahah teringin nak naik genting skyway. Oh, btw best giler masuk kedai asam tu. Sebab ada tester. Asyik duk merasa je, belinya tak pon. haha. 

Ok bye uols. nak packing baju. Baju konvo kita esop color blue. Tunang kita belikan. Hiks.

XOXO. Publish!

2 comments:

siti zahara said...

syoknya jalan2..=D

m0sHiE~ said...

siti zahara : hehe haruslah :p

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!