Sunday, August 4, 2013

The making of ❤


HeLLo Peeps!

Tadaaa! my hand made bunga tangan. Just a few days more. cant wait. nanti iols story ok. :)

Semalam iftar dengan bakal tunang aku. Hiks. Cam pelik je nak tukar title. Kalau kawen mesti lagi pelik. Yelah sebelum ni panggil si rul, panggil bf je. Huu. So camne raya preparation uols? aku last minute beli baju raya kasut raya semua. Baju raya pun beli yang ready to wear je. Nak tempah konfem tak sempat daa. But tudung raya tak beli lagi. wuaa. Sempat ke idok nak beli ni? Huuuu.

Maigod. im stuck right now. hewhew. Biasa la update entri lepas sahur. Mata ngantok, perot kenyang. Bye see ya! 

XOXO. Publish!

2 comments:

Ann Ishak said...

mesti sempat punya nak cari tudung, banyak lagi pilihan di pasaran :)

m0sHiE~ said...

aah kan. jum beli sekarang. Heww

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!