Friday, August 9, 2013

Riang ria hari raya ^.^


HeLLo Peeps!

Update blog sambil layan lawak ke der 2, astro warna. Siyes lawak tengok jozan ni. Sakit perot duk gelak even dah tengok sebelum ni. Ehehe. Oh btw uolls, Selamat Hari Raya! Tahun ni kira tahun luck jugak sebab gua dapat banyak kot duit raya. Tetiba rasa cam awet muda pulak. Giteww. Hiks. Maybe sebab tahun last raya sebagai bujang, ramai pulak nak kasi duit raya. Nanti dah keje konfem dah tak merasa dapat duit raya lagi daa. Sobss. 

Tahun ni baju raya aku simple je. Beli last minute camni la hasilnya. Bukan ape, si rul nak baju raya color match tahun ni. Dia semangat beli baju raya awal giler, beli pulak color grey. Mak aii, susah giler nak cari baju ready to wear color grey yang cantik di mata aku. So inilah hasilnya. Huu.



Raya pertama and kedua heaven je kuar beraya sampai malam, so esop kena duk umah je. Have so many things to be settle by tomorrow. Harap benda yang dirancang berjalan dengan lancar. Aminn.

XOXO. Publish!

3 comments:

Nadhirah said...

selamat hari raya ! >.< lawa dan segak..

Mysara Ab Rahman said...

slamat hari rayer!

m0sHiE~ said...

Selamat hari raya jugak! hee :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!