Friday, August 16, 2013

Recycle tudung.


HeLLo Peeps!

Tadi duk godek-godek almari mak. Nampak sangat cam takde keje nak buat kan. Ehehe. Alarr, nanti lepas kite konvo, kite cari la keje (muka serius nak mati). Nak ber happy-happy dulu kat umah. Hiks.  Ok sambung citer. Tengah semangat menggodek almari mak, tetiba terjumpalah tudung mak zaman muda-muda dulu. Tudung zaman 90an, time aku still baby cumel lagi. Nape la selama ni aku tak perasan pun tudung-tudung ni wujud dalam almari mak aku. Sebab corak tudung camni dah trending balik, ramai orang pakai, then baru aku rasa tudung ni cantek sangat. Ape lagi, sepantas kilat aku rembat and taruk dalam almari tudung aku. muehehe. Boleh recycle balik, lagi baek daripada tudung ni duk terperap dalam almari mak aku tu like forever and ever kan. kohkoh :p 


Haa, cantek kan tudung yang sebaya umur dengan aku ni. Ada corak rimau, paisley, bunga-bunga sikit. I loikee. Tadi kuar terus try pakai tudung ni. Hiks. Nak tahu iols pegi mane? mane lagi kalau bukan pegi beli shawl baru. Yup, i'm a shawl lover. :)

XOXO. Publish!

2 comments:

cik hani said...

yupsss..tudung2 mak kite ni da jadi trend balik..

m0sHiE~ said...

cik hani: kan? cik hani ada koleksi tudung2 mak jugak ke? hee

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!