Saturday, July 6, 2013

Usaha berbaloi ^.^


HeLLo Peeps!

Guess what uolss? aku dah cek dah result final sem aku. Ekceli, bukan aku yang cek tapi si rul tolong cek kan sebab tenet kat umah tak sempat nak bayar aritu. Hiks. Dan-dan je baru nak cek result, tup-tup tenet dah off. Bunyi cam tak nak percaya je kan, but believe me, it is true story. hewhew. Cuak tu jangan citer la, sejuk habis tangan kaki sumer. Pastu si rul boleh pulak wat saspen, cakap subjek tu dapat b la, yang tu kena repeat la. Jahat giler kan? rasa nak ketuk-ketuk je kepala dia dengan sudip mak kat dapur. Aihh. Thanks Allah, I've got 3.97  >.< 

And, Alhamdulillah, i got first class degree. Yeayyy! Usaha selama empat tahun degree totally worth it. TQ to my family and frens yang tak jemu-jemu support susah payah aku sepanjang aku study. Even first class degree yang cukup-cukup makan je, just 3.79 tapi aku tetap syukur. Coz tak payah pikir nak bayar ptptn. Wuhuuuu! And tak silap yayasan teganu ada bagi 5k untuk sape-sape yang dapat first class degree. Rezeki nak kawen maybe. :) 

And also congrats to all my friends. Nanti jumpa time konvo ok. Tak sabar nak naek pentas, pegang scroll, dapat pingat lagi. Alhamdulillah. Mak dan abah, this is for you. :')


The happiest moment bila dapat tahu tesis aku dapat A. Tq dr.norain. Penat buat sampai 215 pages. berbaloi jugak. Hee


adiOs amigOs~


8 comments:

siti ZAHARA said...

wah!! tahniah ye..=)
alhamdullilh..

m0sHiE~ said...

Tq sweetie :)

Ainim Suju said...

Tahniah ya Dik...

m0sHiE~ said...

TQ :)

zura baizura said...

tahniah ya..awak study mna? kos?

m0sHiE~ said...

upsi, math edu :)

lyz nur said...

weyh,betul k yayasan ganu v 5k??..klu mu dpt,inform aku etep..heheh..nk jugok

m0sHiE~ said...

dah bleh download borang die. tggu nk anta je. huu

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!