Monday, July 15, 2013

Pemandu panas baran

HeLo Peeps!


Cuba korang tengok artikel The Star yang semalam punye. 
Dah tengok? dah baca? Pasal pemandu panas baran. And terengganu paling tinggi peratus pemandu panas baran. No 1 dalam Malaysia. Cam pelik tak? Key Ell pun boleh kalah dengan Teganu. Im totally disagree. Sebab aku rasa pemandu teganu tak lah panas baran sangat. Bukan nak defend ke ape tapi memang hakikat. Believe me. Driver teganu please respon. Huu. 

Aku cakap camni coz aku ada pengalaman menjadi pemandu kat negeri orang. Kat Tapah contohnya time aku praktikal dulu, perhh. memang dahsyat. Majoriti kat tapah ramai orang India. Sorry to say, aku memang anti dengan driver india. Dorang sangat la tak sopan kat time drive, hon orang suka-suka hati and buat jalan tu macam jalan tokwan dieee je. aihh. Geram kot. Lambat sikit je gerak time lampu hijau, terus hon. Apakan daya, aku ni drive kereta manual, lambat la sikit nak tekan clutch, masuk gear semua. aku konfem, semua orang ada pengalaman masing-masing dengan kes pemandu panas baran ni. Konfem! hewhew.

Lagi lima jam nak berbuka. Selamat berpuasa and happy iftar! xoxo publish!


adiOa amigOs~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!