Friday, July 19, 2013

Iftar with kesayangan ❤


HeLo Peeps!

Hari ni iftar with my schoolmate aka my gengmate. Hiks. Yang datang pun some of them. Izni dah nak due in couple of days, mirah bizi dengan fyp, syikin ada kat uni, dayah dah jauh kat tempat orang, zee ada hal nak buat and yang lain-lain pun sama. So yang datang ada sembilan orang jep. Tapi havoc giler sebab lama tak jumpa. So happy being with them. Tengok aku gelak je la sampai semua orang pandang. muehehe. Ehmm, tade pape nak citer coz dah penat bergosip tadi. Let me share our memories ok. jum. :)


Six years passed. But we are still close friends. 


 Kalau dulu sama-sama beratur amek makanan berbuka puasa kat dewan makan. Tapi sekarang jalan sama-sama pegi beli makanan kat bazar. 


Teganu dan pantai tak boleh dipisahkan. Hee.


 Muka masing-masing tak banyak berubah pun. Still cute cam dulu. kohkoh


Iftar time. Tak plan nak berbuka kat pantai. So tak bawak tikar. Hanya mampu berlapikkan surat khabar je. Lol 


Penat kan gelak arini. Nasib baek tak tercabut anak tekak. Haha. Till we meet again uolls. Luv ya! Chupp!


XOXO. Publish!

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!