Sunday, June 16, 2013

Cerita Pertama.


HeLo Peeps!

Sebelum balik teganu, boring tunggu tesis siap jilid so aku pegi jumpa si rul dulu. Yup! im still kat tanjung malim. Pity me rite? Sobss. Orang lain dah post status boringnyee duk uma, nak cari keje la pe la. Tapi aku ni balik pun belom. Huu. Tapi takpe, kite ok je. betol.

Kali ni, aku drive pegi shah alam. Bukan saja-saja, bukan rajin nak drive, bukan malas nak naek bas. Bukan.  Sebabnya nak amek si rul pegi clinic. Kaki dia injured main bola. Giler bengkak kaki dia. aku pun takut tengok. Dah pegi clinic, amik ubat sumer, aku mintak upah aku hantar dia ke clinic. Mintak belanja tengok movie je. Hiks. Man of steel? nonono. ramai cakap citer ni so so je. Tak best sangat nak layan. Aku tengok citer hantu siam, Pee Mak. Citer ni memang best sangat, kelakar giler nak mati. Citer wajib tengok tahun ni. Siyes uolls. Cerita pertama buat aku gelak sampai kuar air mata and kaki hentak-hentak lantai. Aku tak pernah lagi sepanjang tengok wayang selama ni aku gelak cam orang sawan. muehehe. Satu panggung gelak heaven giler. Sape tak tengok lagi Pee Mak, pegi tengok sekarang ok. :)


lepak subway sementara tunggu movie start. 


haa! ni la citer tu. lawak giler. haha. 


Hello keekers! penat ajar dia ni maen cabut-cabut jari. bagi penampor patpulohnamkali baru ada improvement sikit. sikit sangat. Aihh. kecewa den.


adiOs amigOs~


7 comments:

Tcca Anuar said...

wah kesian pakwe dia. hehe injured yea.. erm, mcm best je cerita pee mak.. nak tengok jugak la.. nice entry

m0sHiE~ said...

memg best giler. cpt tgk ok. :)

PeRdU cINta said...

moga kasih sayang yang terjalin kekal hingga keakhirnya..amin..

m0sHiE~ said...

amin ya Rabb. :)

suha said...

haha xsabau nk tgok gak neh :D

m0sHiE~ said...

cepat2 smentara still ada. hiks

Nurul Natasyah Fulgencio said...

Nice blog! hee. Done following u :D

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!