Monday, June 10, 2013

Behind the red wall


 HeLo Peeps!

Amazing tak kite update blog sehari dua kali? hewhew. Ni maknanya terlampau banyak sangat masa free, tak bizi cam dulu-dulu lagi daa. Tapi pagi tadi bangun awal lagi pegi jumpa lecturer nak setel pasal tesis. And yeay, tesis aku dah siap cek, now nak baiki sikit-sikit and then dah boleh jilid. wuhuu. Tak sabar nak tengok tesis bila dah siap jilid. Tesis aku memang tebal giler sebab kena buat modul lagi. Nanti dah jilid, aku tunjuk ok, memang konfem ah semua terkejut tengok tesis aku. Konfem! Hiks

See muka happy bila dah abes degree. Tadi lecturer aku cakap, nanti awak dah keje mesti akan rindu balik zaman belajar. tapi aku tak keje lagi pon dah rindu-rindu zaman belajar tau. Hoho. Oh btw, cumel tak background gambar aku? cuba teka katne korang? budak upsi konfem tak sampai dua saat dah boleh jawab  hewhew. Ni la color bangunan kat kampus baru. Very the colourful. Merah, biru, kuning, hijau, coklat, senang citer semua ada la. Ekceli dah lama nak amek gambar camni tapi malu, nanti orang laen cakap over giler minah ni. kohkoh


Ni la bukti bangunan colourful aku cakap tadi. yang ni bangunan kolej. tapi bangunan fakulti pun colourful jugak. lebih tak kurang camni la. huu. Orang laen panggil ni legoland tanjung malim. hehe


Tapi entri kali ni bukan aku nak citer pasal dinding upsi yang very the colourful tu. Aku nak citer pasal orang dalam gambar kat atas. tak sampai seminggu aku akan berpisah dengan kosmate paling rapat sepanjang empat tahun aku kat sini. Empat sekawan dari sem 1 sampai sem 8. Tak pernah berpisah. Pegi balik kelas sentiasa bersama. Wany, Biha dan Shidah, thanks a lot sebab sudi jadi kawan aku. I will remember our friendship like forever and ever. Giteww. Huu. Mula-mula kawan dengan dorang, aku rasa cam tak boleh masuk je nak geng sama-sama. Dorang baek-baek, aku ni baek jugak hewhew. tapi dalam baek aku ni, ada gedik yang over, malas buat keje, malas pegi kelas and whatsoever. Tapi air yang tenang jangan disangka ada buaya. eh, cam tade kaitan je kan? hiks. believe or not, aku suka kawan dengan dorang, like seriously. Setiap satu kenangan kita akan aku simpan kemas dalam kamus hidup aku. Takkan ada satu pun tercicir. Janji. :')

To wany, shidah and biha, i love u! Hiks. jangan lupa datang umah orang hujung tahun ni ok. wajib! chupp!


adiOs amigOs~


7 comments:

Mek Onie said...

haaaa,kita nak dtg umah awak gak boleh?bhahahahaha *tetiba

m0sHiE~ said...

Hehe. boleh2. semua dijemput. giteww. :)

SakinahSallim^^ said...

wauuu ujung tahun ni ada nape ana? kahwin terus ke or tunang? heeee :D

m0sHiE~ said...

Hiks. akan diberitahu nanti ok syg. tungguuuu :)

aniswany said...

memang sgt legoland bangunan tuh !xyah pegi joho dh..hehe

m0sHiE~ said...

Haha. tu la pasal. sebijik! :)

Emma Syahira said...

done follow...=) follower 1252 cantik number..follow back ok..emmasyahira.blogspot.com..

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!