Tuesday, May 28, 2013

Picnic time. ^.^


HeLo Peeps!

Hari tu muka hitam mandi pantai tak hilang lagi tapi hari ni pegi bermandi-manda dekat kalumpang pulak. Woot woot best giler kuasa duaratusnamplohlima juta uolls mandi kat sana. Ekceli ni baru first time aku mandi kat sini hewhew. Orang laen dah nak dekat spuloh kali datang sini tapi aku pulak, dua minggu nak habes sem baru nak try mandi kat kalumpang ni. Hikhok. Bukan ape, air terjun sekayu dekat dengan umah aku lagi best. Sampai tak nak mandi kat laen la citer dia sekarang. Hee. Semua yang join budak kosmate aku je. Tapi bukan semua sebab kiteorang pun plan last minit, masing-masing bizi dengan esaimen and tesis. 

 Tadaaa! eh eh, tak payah nak tadaa sangat la kan. Orang lain dah boring datang sini. Hiks. Btw, ni la view dekat kalumpang. So nice kan? Nak mandi tempat best, jangan lupa bayar tiga ringgit ok. 


Mamam dulu sebelum nak mandi. Baru semangat sikit. Hihi. Kekawan aku sumer pandai masak, sedap uolls. And aku pulak pandai makan je. :p


Kiteorang sampai dalam kul spuloh kat sana. Tapi air sejuk gilerr baq hang! 


Kalo si FL wat yoga atas bukit, aku pulak steady yoga dalam air. Hiks 


Lebih tiga jam jugak dorang mandi. Aku paling awal naek tukar baju sumer sebab badan jadi gatal-gatal. Peliknya aku sorang je camtu. Dorang happy je. So jelly :(


Sempat bergwiyomi dalam air. kita takde pun, kita kena jadi tukang amek gambar. Sobss. Huu 


bakal-bakal cikgu bilo jumpa air camni ghupenyee. Hewhew


Dah siap mandi. Jum balik tido! :)


Tapi sebelum tu, singgah makan cendol pakman dulu. warung tempat aku melantak mi rojak, laksa, rojak ayam lepas balik kelas lately ni. 


adiOs amigOs~


No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!