Friday, May 24, 2013

Kumpul memori.


HeLo Peeps!

Iolss ada lagi satu minggu je nak abes belajar. Perasaan? Ofkos la heaven giler. Mana tak nyee, dari tadika dulu lagi belajar sampai sekarang. Tambah tolak bahagi darab, dah nak masuk 17 tahun kot aku belajar. Lepas ni nak holiday puas-puas, then focus for the next step of my life. Weeee! ^.^

Weekend ni ramai giler kot kawan yang balik kampung since minggu depan dah takde kelas. Isnin je ada presentation techno. Jeles toksah cakap la tapi aku malas nak balik teganu. Nanti lepas exam pun nak balik jugak. Why not kita stay sini, spend time dengan kekawan pulak. Nanti tak tahu bila lagi nak jumpa dorang. Sobss. So semalam weolls pegi mandi pantai aww aww. Teluk batik dah penah mandi kat sana. Best naek banana boat. Hiks. So kali ni weolls pegi mandi dekat lain pulak. Teluk senangin tak silap aku. Tempat ni fahah yang suggest. Takde orang sangat, so memang best giler la  mandi citer die. Dah nama mandi pantai, tak sah kalo muka tak hitam. Sedih! Kena beli aurawhite ni kan zema. Hewhew


Habit takleh ubah si pahah and jue. Berenti tepi jalan semata-mata sebab nak bergambo. Huu


Si myvi sempat interframe. Tahniah. 


Pakai baju krabi cam feeling mandi kat pulau sana la kononnya. kohkoh


 Mereka kawan hidup mati saya. :')


 Dah puas mandi, then weolls ke lumut. Duk intai orang pegi pulau pangkor. Nanti ada masa nak pegi pangkor pulaks. Tunggu muka cerah balik dulu. hikhok


Alang-alang berjalan, mestila melarut hingga ke malam hari. ralik tengok menara condong tukar-tukar color. Hiks


Time ni hujan. Tapi kalo bergambar, sumer ok je.  Hee


Sebab menara ni condong, aku pun kene men-condong-kan diri jugak la. Hewhew

Even muka still burn mandi pantai semalam, selasa ni plan nak mandi kat kalumpang dengan kosmate pulak. cant wait! ^.^


adiOs amigOs~




5 comments:

Nana Liena said...

dari dulu selalu berangan nak ke menara condong tu..tapi tak ada peluang..huhu.. btw gambar smua cantik.. :)

m0sHiE~ said...

Hiks. ni pun baru 1st time sampai. tQ dear :)

norzatul nabihah said...

waa, untung la ..hehe..follow here http://nabihahzambry.blogspot.com/

Srikandi Islam said...

yg pntg menara condong tu ad wrna HIJAU...kas suka..hihi

Diyana Hani said...

bestnya...teringin nak pergi.
hani tag.http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/05/11-things-about-yourself.html

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!