Thursday, May 2, 2013

;[GAMBAR] Pre-graduation Dinner #SeniorYear


HeLo Peeps!

Tadi pegi kelas ramai tanya bila nak update entri dinner malam tadi. Hiks. *jangan tertipu dengan perkataan ramai itu muehehe* Malam tadi selesai jugak pre grad dinner for my batch. Full of happening, exciting, over posing, and enjoyment. Even dinner kiteorang takde la kat hotel lima bintang, but still kiteorang sangat enjoy kuasa patplohlapanjuta. Tq for those friends who did the hard work to make it happen. :')

Entri kali ni penuh dengan gambar jep. Sampai tak sempat nak taruk watermark dulu. ponat den nak buat satu-satu. Hiks. Tapii most of pic penuh dengan muka aku je. maklumlah ni blog kite kohkoh. *batuk kucing* 


simple dressing but sweet nye tetap ada. hewhew. *muntah sekarang*


Actually dress ni aku beli kat SD Collection. Dress SD Collection ni sumer sweet uolls. Kalau nak wat for baju raya elok sangat la. Kaen yang selesa, tak berkedut. Harga pulak affordable. Sila la jenguk page SD Collection  sekarang ok. Aku pun nak pakai baju ni lagi tuk raya ketiga or keempat nanti. muehehe. Ahaa, shawl tak sempat nak beli, just pinjam dengan cik huda. mekasih daun keladi cik huda. hiks


Makanan pulak tip top. sangat sedap sampai menjilat jari. Aku takde nak control ayu ke hape. makan ayam dua tiga ketul, siap amek nasi tambah. hee


Bila nak snap baru contol ayu balik. tehee. :)


Konon nak wat gwiyomi la ni. konon je la. huu


The best part is ada ruangan nak snap-ing cute-cute giteww. 


free yourself. 


We in handy frame. A big tq for wany for being my fotographer. :)


Aku dah cakap banyak gambar aku je pun. muehehe.


Pink + terquoise wiith mena. 


iqa.ana.bilah.mira.as 


hai, its me again. kbai :p


main intai-intai with zatul.


Dah promote baju, promote kasut pulak. royal blue heels from zalora. 


Muka heppy lepas melantak sampai licin. 


Mr.shah and dr.shikin. my supervisor.








si ain dan si ana meng-kidnap spec entah sape punya. 




Present to you the princess of the night, si iqa yang berbaju purple. vouge gilak! si rul suruh aku pakai tudung camtu la. hee. i tak mampu. huk3. 


We will end our degree in a month! How time flies. 


And this is my coursemate. tapi ada yang tak datang and dorang rugi sangat. susah nak kumpul camni. will remember this moment till the end. love ya! :')


adiOs amigOs~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!