Sunday, April 28, 2013

We and The Awesome Painting!


HeLo Peeps!

Tadaaa!! awesome tak? Nak lagi awesome, jum cekidauttttt. Hiks!



Kite banyak keje tapi kite kuar jugak minggu ni. Kite tak kisah pun esaimen tak siap even esop kena submit. muehehe. Terok kan? makin nak abes belajar, malas aku ni makin berganda-ganda. Omaigod! Aku kuar minggu ni ingat nak tengok iron man. Yela kan, dah sumer cakap best la, sampai nganga mulut la, aku pun nak jugak. huu. Tapi tak jadi pun nak tengok sebab si rul dah tengok, dia dapat tix free lagi. Kesian pulak kalo nak suruh dia tengok lagi sekali. So aku decide nak pegi bergambar kat trick art museum. Sangat awesome uolls. Just bayar 5 ringgit je pun nak masuk sini. Eh eh, lagi spuloh ringgit jangan lupa spend tuk bayar parking yang paling mahal di alam semesta tu ok. hoho

Best bergambar kat sini. thumbs up la aku kasi dekat orang yang lukis-lukis benda alah ni sumer. Si rul mula-mula nak tak nak je bergambar, last-last dia yang terlebih over dari aku. sabo jela. Ni pun tempat wajib pegi ok for those yang suka snap-ing ni. :)


Alien pun pakai spender polkadot. haha! terkejut den. ^^


see! si rul kite gagah perkasa cam badang giteww. kbai! :p 


sape lagi cun? sila pilih sebelah kanan ok. hiks


kesian kat kiteorang. gilir-gilir amek turn bergambar. datang sini dengan kekawan lagi syokk. kena datang lagi la pasni. jum uolls! :)


Eh eh, badang lagi. ^.~


I see u through my mirror. *sila abaikan ketinggian* 






And this is my fevret picca of the day. credit to me. hiks. see, dia lagi over kan? mula-mula tak nak. choi.


ok, gambar si rul lagi. memang wat entri ni nak taruk gambar dia banyak-banyak pun. gambar aku sikit je. sobss


sotong pun suka duit. so watch out ok. ;p


Nampak cam real kan? hee. jangan risau kalau uolls tak tahu nak posing camno. Sebab kat tepi setiap painting ni dorang dah taruk gambar camno nak posing. tapi aku ngan si rul tak ikut sangat pun. poyo-poyo sendiri jep. huu


 lembu punya susu, sapi dapat nama. *ok, takde kaitan sangat*



i city memang dah beza giler sekarang. makin banyak benda menarik sampai dah tak terasa nak bergambar kat lampu-lampu lagi daa. hewhew


buat muka naek bas, malas drive sendiri. dah la keje tak siap. motif sangat ana. hoho


 Dats all the story of us about we and the awesome painting. till then, daa! chupp!


adiOs amigOs~



*notakukukakiku: si rul kite burn sangat. tu la vacay tak ingat dunia. neway, kite dapat ole-ole dari karbi. this month dapat ole-ole dari hatnyai pulak. hiks. ^.^


4 comments:

Mohmad Ali said...

Nice photo... kat mana tempat tu??gambar 3D...

m0sHiE~ said...

museum trick art i city. :)

cik intan hazel said...

seronoknya..tringin nak g jugak.ada kawan dah g tapi tnjuk satu gmbar je,ble tgk gambar2 sis lagi semangat nak g..haha..bila la..

m0sHiE~ said...

Hiks. tapi yang ni baru certain gambar je tau. ada banyak lagi kat sana. sila pegi ok. :p

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!