Saturday, April 20, 2013

One step forward. Day 1.


Hello Peeps!

Ini adalah zon entri cepat. Sebab gua malas nak taip panjang-panjang angkara mata yang sangat mengantuk dan hampir tertutup dalam seminit dua lagi. hoho.



Day 1. Kursus kawen. Mataku tanpa eye liner memang sepet. Tak sabar nak habeskan lagi sehari and dapat sijil and boleh kawen. Hiks. ^^






Ini pula adalah zon iklan tak berbayar. 

Btw uolls, memandangkan usia aku yang semakin meningkat remaja ni, aku da berani try produk muka. Kalau dulu memang takut nak pakai produk pape sebab mak aku tak kasi. Dia cakap nanti muka cepat nampak tua. Tak banyak soal, aku sebagai anak mithali dengar jela. hoho.

But for now, aku try pakai vco. konfem uolls dah tahu since vco ni memang femes. Kezen aku pun jadi ejen jual produk ni. Sape nak, roger-roger jep my kezen ok. Intan Norliana. Tapi aku tak beli yang kapsul die tu sebab aku memang spesis yang susah giler nak mati bab-bab makan ubat ni. Makan panadol sebijik pun aku kerat sampai tiga, tak pun makan sekali dengan pisang. hewhew. teruk kan?



So, aku decide tuk beli yang sapu kat muka jep. Boleh je nak makan tapi ku tidak sanggup bah. hehe. Pakai vco ni boleh melicinkan muka, blackhead pun hilang. Since aku memang ada masalah blackhead, selain pakai vco, sekarang aku sign up treatment kat new york skin. Ikut si rul buat treatment, so aku join sekali. Aku amek pakej yang 500hengget je sebab aku takde masalah pimple, just nak hilangkan blackhead ni jep. Nak tunggu about a month, nanti aku update effect pakai vco ni ok! Daa uolls. chuupp!


adiOs amigOs~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!