Saturday, March 9, 2013

Happy birthday awak! :)


HeLo Peeps!

Yup! tengok tajuk entri pun dah tahu. :)  Even arini dah 10mac but yet still not to late for me to wish happy 23th birthday to my very bery bestfriend aka my husband-to-be, Mohd Hasrul Hasnan. Oleh sebab umur awak dah 23, so awak dah tak boleh minat lagu 22 by taylor swift lagi daa. hewhew. Tahun ni sekali lagi aku celebrate birthday si rul. But kali ni tersangat paling special bagi aku coz sumer family rul celebrate sama-sama *adik lieya je takde. sobss. Sampaikan aku dah rasa cam sebahagian dari family dia. uhuk3. *coming soooooon . Tapi  kiteorang celebrate lewat sehari coz aku still ada clas ari kamis tu. Si rul pun keje sampai jumaat. So aku decide jumaat baru pegi kL. Malas nak drive plus lebih save duit, aku just naek bas je dengan housemate aku 3 orang kebetulan dorang nak pegi sekali. Alang-alang cakap pasal save duit ni, perbezaan bagai langit dengan bumi bila drive sendiri berbanding naik bas ni uollss. Tix bas dari tanjung malim just 7 hengget je pegi kL. Tapi kalau aku drive, minyak da 20 ringgit plus tol spuloh ringgit tak silap. Nampak tak perbezaan die yang melamapau-lampau tu? huu. *kalau dah malas drive, macam-macam alasan dia bagi. haha

Melantak di Kenny dulu sementara tunggu si rul habes keje. kenyang perot mak! :)


bersama si roomate yang masih single. muehehe :p *ok, aku gemok!

Sory to zira sebab aku dah janji nak makan sama-sama malam tu. But aku kelam-kabut sangat, sampai pun dah lewat, kena tunggu rul balik keje, jalam jam. So sorry dear. Next time maybe :) Si rul sampai, tata housemate, balik puchong umah kakak then lepas maghrib baru kiteorang kuar. Celebrate birthday, kiteorang makan steamboat kat Johnys, Alamanda. Even perot dah kenyang makan kenny tapi cara aku makan steamboat tu cam tak makan dari pagi citer dia sekarang. Haha. Siap beli kek baskin robbin yang super duper sedap special untuk my cinta hati. hehe. 


tadaaa! my simple birthday present for him.  


 Malam tu aku tido kat puchong. Tido dengan mama si rul lagi. Shy-shy cat sekejap je, dapat tido tak hengat dunia. hoho. Ok, sekarang dah rindu nak maen ngan dani and manda. Esop tu, aku ngan rul pegi wedding ofismate dia. Amik berkat sikit. hehe. Then, rul teman aku shopping. Yeayyy! sampai mall tutup kiteorang shopping. And ofcos la aku yang paling banyak shopping. Rasa puas giler hewhew. Tiga mall kiteorang pusing. Now, i got my new watch, purse and body shop perfume. Hujung bulan ni shopping kasut pulak. Betol la orang cakap, shopping is a good therapy. Hiks.

Awak, ailebiu. now and always. :)


adiOs amigOs~




#notakukukakiku: just give me a reason is such a beautiful song. believe me :) 

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!