Saturday, March 2, 2013

Aktiviti menghabiskan baucer buku :)


HeLo peeps!

Hampir seminggu da dapat baucer buku and arini aku berjaya menghabiskan baucer buku tersebut. *Eh, macam skema semacam je kan ayat aku. hoho. Bukan habiskan sumer pun, aku just guna 50 hengget jep. Lagi dua ratus tu aku nak guna next week pulak. Nak bagi kat si rul jugak beli barang-barang kat ofis baru die. hee. Tak pegi kL pun cam orang laen, hanya mampu ke aeon rawang je. Entah, takde mood lagi nak turun kL. Tapi tapiii aku jeles giler tengok kekawan yang pegi borong buku kat big bad wolf. Giler murah baq hang! *jeles kuasa namjutalapanratusribu! 

 muka sem 8. sedikit matang tak? ke still cam dulu-dulu? hewhew


kami pegi berlima jep. ni sumer housemate aku sem ni.  


and this is my rumate, zi.


sampai je, terus pegi melantak chicken rice shop. makan tak hengat dunia. lapar punya pasal. huu 


Disebabkan aku just guna baucer 50ringgit, so aku la orang yang paling awal siap membeli belah. hee. Giler tak best guna baucer kat popular. Sekarang kalo korang nak guna baucer buku kat popular, ada syarat ok! kalo baucer 50, 20 ringgit for alat tulis, 30 ringgit buku. wajib! sama jugak kalo nak guna 100. Mph aku tak sure dorang guna sistem camni ke tak. Nak beli pape kena limit dulu. menyampah kot uolls. Thats why la aku just guna 50ringgit je. Dah la aku ni jenis tak suka beli buku. Minat membaca tapi tak minat membeli. hee. So 30 ringgit for buku aku terus rempat lawak kampus yang besar gedabak tu. harga die RM29.90. hebat tak i? haha :p 


Tadaaaa! ni lah hasil aktiviti menghabiskan baucer buku kiteorang. banyak novel kekawan aku beli. Boleh la pinjam nanti. Hiks.


Sempat tapau bliss and pizza lima ringgit lima posen. Sedap uolls. 

Yeayyy! aku dah beli birthday si rul. Hope he'll like it. nak bagi sekali handmade birthday card. Nampak semangat sikit hewhew. 

adiOs amigOs~




*notakukukakiku: Aku anti driver india. Harap maklum. 

4 comments:

inspirasiizra said...

dalam banyak2 barang dibeli,, lawak kampus tu yg menarik perhatian,, hehee
tu lawak kampus edisi apa? baru tau ada saiz gedabak camtu :)

cik hani said...

wah..banyak jugak rembatan hasil shopping baucer tu ye..

oh..ada lawak kampus jgk..best tu..

m0sHiE~ said...

@inspirasiizra: hehe. bru puas hati nak baca kalo gedabak camtu. edisi dulu-dulu. :)

m0sHiE~ said...

@cik hani: yang banyak tu orang laen punyer. hee. lawak kampus memang best :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!