Sunday, March 24, 2013

8 weeks left. Rindu!


HeLo Peeps! 

Oh mai! rindunya nak update blog. hewhew. Arini dah masuk minggu keenam sem 8 aka sem terakhir aku kat upsi. How time flies -.-' . Rasa cam baru je masuk aritu. And aku tak tipu langsung yang aku dah start rindu upsi. Mane tak rindu, dah hampir 4 tahun aku kat sini. Segala kenangan suka duka, pahit manis, gelak tawa aku kat sini. Sumer kenangan tu terpahat kemas dalam blog moshie aku. Rasa boring wat esaimen, aku duk baca balik entri lama-lama, boleh gelak sesorang cam orang gile. haha. Tapi aku dah draft kan sumer entri dulu-dulu sebab cam malu je dengan penulisan sendiri. Zaman tak matang la katekan. *macam la sekarang matang sangat kan. hoho. Tengok pada angka 8 tu rasa macam lama, tapi believe me pejam celik pejam celik 8 minggu tu akan berlalu begitu je. And lagi tiga minggu aku kena submit my complete tesis. nonono! bab 4 baru ciput je aku buat hewhew. Biasa la bila diri terpilih memiliki kemalasan tahap dewa. :p


Sepanjang kat upsi, boleh kira ngan jari tangan je berapa kali aku pegi library. huu. sem ni aku pegi pun sebab dah takde idea nak wat tesis, terpaksa pegi intai-intai tesis yag dah ada kat library. Hiks.



Gambar camni akan di snap setiap kali abes kelas techno. Tension siot kelas tu. And tak dinafikan kelas techno dinobatkan kelas paling scary sepanjang 8 sem aku kat upsi. *clap hand*. Means semua muka happy di atas adalah hipokrit semata-mata. Haha! :O



 Lepas ni, baju ni akan menjadi koleksi abadi lam closet aku. *closet gitewwww uolls. Hiks*. Rasa nak suruh sumer batch aku pakai baju ni setiap ari rabu, bangga sikit jadi senior math teacher. Melampau tak? huu. Amek gambar bila sumer pakai baju korporat konfem kacak abes. sumpah tak tipu korang. jom la jom la. :)



 Dah nama student, memang takkan lari dari presentation. And this week i have one more presentation to do. Tak suka betol. Dah pegi prac 4 bulan, still terketar-ketar bila nak present kat depan. Tangan sejuk cam pegang ais tiga kilo. Huh! 


Sem ni aku dah tak beli lauk kat luar dah. sumer homemade cooking. Ofcos la bukan aku yang masak sebab  umah aku dah ada sifu bab-bab masak ni. Hiks. Jimat sikit belanja bila hari-hari masak kat umah. Makan pun puas hati, boleh tambah nasi tiga empat kali. :p

Best kan life student ni? Huu. So, hargai la student life sebelom melangkah ke dunia bekerja nanti. ^.^


adiOs amigOs~

2 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam kunjugan, =)
zmn paling best ialah time belajar..betul..setuju! hehe..

m0sHiE~ said...

kan? zaman paling sweet giteww. hiks

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!