Saturday, February 23, 2013

Spring mode ON! :)


Helo Peeps!

Yeayy! dinding bilik aku yang kosong putih bersih suci murni aritu aku da hias-hias da. Takde la cantik sangat tapi rasa la mood bilik tidur. hehe. Biasala orang yang suka tido ni kena ada mood bilik yang cantik and selesa. Baru lagi up semangat nak tido. Ok, cam melalut je kan. Wat macam takde keje nak buat. Omaigod! sebut pasal keje, bertimbun-timbun keje yang aku kena buat. Da la tarikh submit cam dekat-dekat je. menyampah giler kot. Ni pun kena update cepat-cepat sebab pasni kena da start wat keje balik. Internet pun kejap on off. Saje je nak maen-maen ngan aku. Aihhh!


Pink tu wajib la. da trademark aku kot :p

gambar bestie tu pun wajib. :) 


gambar rul buat love yang tak jadi pun ada hewhew.

Ok, da siap update. hehe. Haa, sem ni aku dah tak makan luar. I mean, tak lunch kat luar. masak sendiri je. Wany pandai masak, so aku pun tumpang sekaki. Haha. Tapi aku pun nak bagi expert masak jugak. Biasalah, menantu pandai masak baru disayangi. Tak giteww uolls? hoho.

adiOs amigOs~

4 comments:

mirah & isyam said...

waahh, kemain ana. bes la tdo lpas ni.. hehe

cik hani said...

wah..cantek and super cute la bilik kamu ni..

mesti orangnya suka barang-barang cute ni.
hikhik

m0sHiE~ said...

mirah & isyam: hehe. geram tengok dinding putih sangat citer die sekarang. hewhew

m0sHiE~ said...

cik hani: ofcos dear. sebab tuan die pun cute. eh. :P

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!