Monday, February 18, 2013

My last sem. fighting!


Helo Peeps!

First day on my last semester. Dah lama giler kot tak pegi kelas, malas nya tu toksah cakap la. Yela kan, dah lapan bulan tinggalkan student life, empat bulan intern empat bulan lagi goyang kaki kat umah. My class tiga hari je seminggu hewhew. Memang heaven tapi direct takde gap langsung. First class hari ni pun dah dapat first esaimen and kena submit by next thursday. Omaigod! Chill ok ana. i know u can do it. :)

Sekarang aku dah tak duduk kat kolej lagi daa. stay kat umah sewa pulak tapi bilik memang exactly the same dengan bilik kolej dulu. So takde feeling sangat duk umah sewa ni. hoho. Kelas aku sumer kat kampus baru, memang jauh la dari umah sewa. Sem ni aku drive sendiri je pegi clas so tak payah da nak berebut naek bas cam dulu-dulu. *oh, rindu nya suasana berebut-rebut bas. hee. Ehmm, pe lagi aku nak citer eh? Haa, umah aku tingkat empat ok and takde lif sebab bangunan ni empat tingkat je. yup! aku duk tingkat paling tinggi. Penat giler kot naek tangga hari-hari. Aku yang dah sedia maklum malas nak turun beli makanan ke pape, makin berganda-ganda tahap kemalasan bila kena naek turun tangga. Makin slim la kaki aku nanti. huu *boleh fight dengan kaki pompuan korea kot haha


Thanks a lot tu my boyfie sebab sudi temankan aku drive sampai sini. Tapi aku drop die kat shah alam and drive sendiri je datang upsi. Kesian kat die nanti kena balik dengan bas. huu


Ni la bilik aku. simple je. But always clean and tidy. *sehelai rambut pun aku tak boleh tengok kat lantai bilik aku. Kalo bilik da kotor, semak, balik class nak rehat pun tak selesa kan. Disebabkan bilik aku putih bersih je, nanti aku nak beli wall sticker nak tampal kat dinding. Baru ceria sikit uolls. hehe

Ok la uolls, mata aku pun dah start layu-layu daa ni, cuaca pun redup semacam je. sesuai bebenor nak tido ni hewhew. Nanti aku update lagi ok! daa ^.^

adiOs amigOs~


No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!