Wednesday, February 6, 2013

Empat sekawan #bff ♥


Hello peeps! 

Ini kisah kami berempat. Jum! :) ♥
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Lagi dua minggu nak start my last sem yippi, at last boleh jugak together gether ada eyk kata ganda camtu dengan kekawan aku ni. Yang pastinya bukan aku yang bizi ok hewhew. Ni la kekawan aku dari sekolah sampai uni. cume si fahah ni je terjumpa kat matrik dulu-dulu. hiks. Rapat sebab satu kepala kot. tak matured, even umur da 23. Aku, nani and zema plan overnight kat uma fahah lagi uolls. Boleh kuar jejalan malam-malam. huu. Biasalaa, belom kawin ni mak ayah still control kuar masuk umah. Umur 23 pun tak boleh kuar sampai lewat petang pun. Tapi I ok jee :)


Tak jejalan sangat pun, saja je nak lepak sama-sama. Sampai uma fahah pun da petang, main kejar-kejar ngan anak kambing yang sangat cumel. rasa cam dalam family outing pulak. hoho. daesung! family outing. Lepas maghrib baru kuar cari makan. 


 Plan nak makan steamboat kat de' ganu tu tapi tutup pulak. spoil kot! last decide makan chicken chop je. sobs. fahah, chicken chop ok, bukan chopstick! haha



nampak cam sama tinggi tapi hakikatnya aku lagi tinggi daripada dorang ni ok. sila paham! :p


our dinner tonite! 


#FactAboutMe suka order milo cincau. Like always :)

Lepas makan sumer, kiteorang pegi syahbandar. Ada ekspo kat sana, Omaigod, baju-baju kat sana cantik giler uolls. Baju-baju yang online shop tu sumer boleh dapat kat sana. Cantik plus murah. aku pun da terbeli peplum kat sana. again and again -.-'
Sebelum tido, sampai berbuih mulut duk bersembang ngan dorang. Entah bila boleh terlelap camtu je. hehe.




After subuh, pecah rekod tak tido balik ok. alamak, terkantoi kuat tido hiks Nak jog dekat stadium tapi tak bawak kasut, tracksuit bagai. Tudung and baju pun pakat rembat je hoho. mandi pun belom tau kohkoh. so, kiteorang pegi lepak-lepak kat sana. takde orang sangat pun tadi hmm hmm. 



Aku still gemok. sobss. 

muka natural. bedak pun tak sempat pakai hiks.






singgah pantai sebelom balik. 

Rasa cam sekejap je boleh lepak. Kalu boleh nak lepak lima hari giteww. hee. Mak fahah pun suruh stay lagi semalam. tapi tak boleh la. zema ada keje, aku pulak kena amik adik kat hostel. sem depan siap da list nak jalan katne. melampau tak? hewhew.

adiOs amigOs~

2 comments:

GUNNERS said...

ehem3....untung r da final sem...huhu

m0sHiE~ said...

untung laa sangat. 4tahun menunggu ok :p

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!