Saturday, December 22, 2012

Two months.



Di sebalik semua lelaki di dunia
Pastinya didukung seorang wanita
Dia berkorban untuk memberi yang mampu
Demi insan yang disanjung dalam hidup

Tatang hatinya bagai permata
Luangkan masa untuk bersama
Bilang padanya kau sayangkan dia
Sepenuh jiwamu.

Wuhuuu! Dah dua bulan tak jumpa, at last boleh jugak aku keluar lepak-lepak dengan cinta hati aku hewhew. Thanks a lot awak coz balik jumpa kite. Terharu. sobbs ") Kebetulan pulak hari ni dua-dua berbaju putih. Sehati sejiwa tak?muehehehe. btw, hari ni paling lama kiteorg kuar lepak. almaklumlah dah lama tak jumpa la katakan. Dari pagi sampai malam jalan-jalan. nasib baek mak aku bagi green light, mak pun bagi can kat menantu pinjam anak dia hari ni. huu

Memori hari ni aku coret supaya kenangan kami takkan aku lupa sampai bila-bila. Kadang-kadang aku gelak tyme aku baca balik entri aku dulu-dulu. best kot uolls. thats why la aku suka blogging ni :) 

Hasrul, this entry if for u ok. 
 ; Breakfast tadi, awak makan rotiboy sampai dua bijik. kat situ da nampak sape yang lagi kuat makan kan ? tapi tapi, perot awak maintain je. jeles betol kite. hukhuk
; habit awak kalu tengok movie, mesti nak nganga-nganga mulut awak tu. tengok citer jackie chan tadi pun awak nganga mulut jugak. hoho. gelak sesorang kite tengok awak tau. cumel pun ada :p
; omaigod, kite kalah dengan awak main game bola kecik tu. tak puas hati punya pasal, kite sanggup beli lagi token tapi malangnya awak tetap champion. -..-
; minum petang dengan papa dan ibu awak. papa tak habis-habis dengan lawak die. gelak sakan kite tadi even sedih sebab tak boleh nak makan celop tepung kat pantai. cuaca tak mengizinkan. 
; awak tahu kite sedih-sedih kempunan nak makan celop tepung, awak belanja kite makan piza. sebab tu kite sayang awak :)

So, aku kena tunggu lagi dua bulan nak jumpa dengan dia. Oh, i can handle with it. Insyaallah, soon kami tak payah lagi tunggu every two month untuk keluar sama-sama. hehe. Semoga tahun depan tahun paling bertuah untuk aku dan dia. Amin ;)

adiOs amigOs~


6 comments:

ainol akasyah said...

amboi sweet nye entry .. jeles kite tgk org dating dr pg sampai ke mlm .. hope jodoh anda berdua ke jinjang pelamin .. amin

m0sHiE~ said...

thanz a lot dear. pray for us ok. amin :)

Poi Blogger said...

sweet lorh,, huk33

m0sHiE~ said...

huu. tq :)

SakinahSallim^^ said...

ana, tahun depan tahun bertuah? jeng jeng jeng. ada plan nak kawen thun dpn ke mek weh? haha :p dop sabo. kih3 :D

m0sHiE~ said...

insyaAllah kinah kalu ada jodoh. hee. kalu dah konfem, nanti aku announce besar-besaran. :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!