Saturday, December 8, 2012

;Sunshine and City Lights

ALoHa!

Hari ini 8 Disember 2012. maka berlangsunglah perkahwinan antara dua mempelai, Dayah dan Zainal. Congrats to both of you. Semoga berbahagia hingga ke syurga :) So, me and my frens attend their wedding. mak aku cakap, kalau kita datang majlis orang, nanti mesti orang akan datang balik kat majilis kita. hee. tapii, so sorry, hanya sekeping je gambar dengan pengantin yang aku upload hewhew. nevermind la kan. bukan ada yang kisah pun. huu

After makan-makan, snap-snap gambar, mintak jajan, then kiteorang solat kat masjid kristal. Sebegitu jauh masjid kiteorang tuju kan? muehehe. pas solat, mestila nak berphotoshoot sikit-sikit kan. sikit je ok coz cuaca teramatla panasnya hingga menyerap ke sanubari uolls. sabar je la~

jum cekidaut some of my picca for today ^.^

a long journey to go~


bunga-bunga matahari, anggun mekar~ huu. Selamat Pengantin Baru! alahai, makin ramai kekawan sudah sampai ke jinjang pelamin. next, lily pulak :)


kiteorang sampai pun pengantin dah siap bersanding, makan beradab pun sudah. tak jumpa sangat dengan skulmate lain. tak dapat cuti maybe. aku je yang heaven kat umah hewhew. :)


 kami still single :)






 #shade #masjidkristal #girlfriends #burning


memandangkan view cantik, maka terpaksa la mengukir senyuman even cuaca super duper panas. Pheww~


 niat di hati nak masuk ke taman monumen, tapi cam sakit kepala da bergambar tyme panas-panas. sebab tu tak masuk. yup! sebab tu jep kan zira and kinah? hoho:)


so we decide to end up our mini photoshoot here. :)

adiOs amigOs~

2 comments:

hafiz hafizol said...

Masjid kristal la.. hometown saye. hehe.

m0sHiE~ said...

yeke? msti ari2 pegi. huu

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!