Monday, December 10, 2012

;Such a great feeling. Alhamdulillah :)

ALoHa!

Wuhuuu. At last, my prac result were released out. So how? tidak disangka-sangka aku dapat jugak merasa 4flat sepanjang degree ni. muehehe. So worth it  *clap hand*. Melompat-lompat bagitau mak dapat pointer tinggi. Al-maklumlah orang yang tak penah dapat 4flat memang camni. eksaited dia tu lain macam sikit hewhew. Then, text terima kasih kat supervisor aku, mr.shah. Tak lupa kepada students, guru pembimbing, senang citer a big tq again to SESTARIANS :)

Pengalaman 4 bulan practicum kat Sesta takleh aku lupa sampai bila-bila. 

Those cards keep a thousand memories 


4 Bougainvillea


4 Lilium

4 Cassia

Ingat jadi students je kena naik bas. Jadi cikgu pun kena naik lagi. hoho :)


Budak-budak nakal tapi sempoi ^^


Lautan orange~

Even da dapat pngs 4.0 but pngk aku hanya meningkat 0.2 jer. Fedup jugak la. So, sem depan merangkap sem last kena struggle lebih sikit la nak dapat first class degree. Caiyot!

adiOs amigOs~

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!