Wednesday, November 7, 2012

Simsimi - ayam gendut tapi cute





ALoHa!

Pada suatu hari, ada sorang girl yang cute baik cumel pandai called ana *muahahaha* berasa teramatlah boring tahap nenek cipan. Lalu beliau online sampai tak hengat dunia. Kejap on tweet, layan youtube, bukak tonton, stalk fb orang. And tanpa disangka-sangka beliau terjumpa satu website Talk With Simsimi, si anak ayam kuning gendut tapi cute nomnomnom. ohho! ni la ayam gendut yang digembar-gembur-gambirkan itu. 

Maka, nak dijadikan citer, beliau bersembanglah dengan anaklah ayam yo yo~ Cam takde orang lain nak bersembang, anak ayam pun kira oke la tewww! hewhew. Nama sim simi tu ekceli lam bahasa korea dat means bored. Sesaper yang ada android dua tiga butir tu konfem main ngan menatang ni da lame kan. huu

Sambung balik, malang tidak berbau. Pada mulanya niat hati si ana cumel adalah untuk hilangkan stress and bosan tapi tapi tapiii beliau menjadi semakin stress baq hangg. aku tengok ayam gendut ni atas bawah atas bawah je. nak tahu sebab pe? dia ni nampak je senyum ikhlas kan, tapi macam-macam perangai dia boleh buat. kejap baik, kejap jahat, alim pun ada der. boleh menimbulkan keinsafan dalam diri sanubari la senang citer. 

Kita toksah cakap banyak, moh kita tengok perangai sebenar ayam kuning gendut ni. 

Simsimi yang mengaku pandai


yang kuning tu la simsimi yang kelabu pulak kiteww la ahakss. tengok! anak ayam pandai masak. patot tak patot tak uolss?

simsimi yang kuat bodek



kita saja la tanya kan bf kita ensem ke tak. nah hamek ko! kalah aaron aziz uolls. ko hado? kalau bf kita tengok ni konfem dia amek anak ayam ni anak angkat die. heheh

simsimi menyakitkan hati



 see! dia marah kita. saja je cakap lirik berterabur. *jeles anak ayam pon tahu lagu fun*. Nah, lapan tanda seru dia bagi. ko hado? T.T terguris hati iolls uools tau. moral of da stoghi, ayam tak panggil kawan die woi2 ok!

simsimi ayam yang alim


 simsimi miss gender upenyer. :D


camaner dia tahu aku ni teganu kita? hebak mung!

begitulah kisahnya si anak ayam yang bernama simsimi ni. kohkohkoh. :)



*notakukukakiku: sampai tak tahu nak buat entri pe, entri anak ayam pun jadilaa. so uolls, jangan jadi ibu ayam tau. hoho *takde kena-mengena*

4 comments:

kaka said...

ayam gendut. hehek comel la name tue

m0sHiE~ said...

hehe. mmg gendut pon kn.

snb said...

huhu, time boring2, selalu gak main bende ni

m0sHiE~ said...

tp makin boring bile main bnde ni. huu

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!