Wednesday, November 14, 2012

Family Outing


ALoHa!

Arini watching some movie with my sis and my mom. hewhew. tade citer yang best pun. Gaduh-gaduh ngan adik sebab tak nak tengok Istanbul Aku Datang. Citer melayu tak syok la tengok kat panggung. dua tiga minggu tayang, dah kuar astro first. so why not tengok kat umah je ryte? huu

So we decide tengok skyfall jep. even dah lame tapi stil ramai yang tengok ok! da la tiket arini murah plus mak kita pulak yang sponsor. heaven uolls. Citer james bond ni memang superb best even hero dah tua semacam jep. hee. Lam kete siap nyanyi-nyanyi lagu james bond lagi tew kohkoh.




adiOs amigOs~


*notakukukakiku: jumpa si ama' wif her fiance. jeles iolss uolls tengok dorang. :)

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!