Monday, October 1, 2012

im 22 now :')


ALoHa!


Welcome sweet October! tak sabar nak habiskan praktikal. hewhew. tengok, arini da 2 oct, befday aku 28 sept. konon cam bizi giler la kan sampai tak sempat nak update befday sendiri. O.o. Pape pun, happy belated befday to me. taun ni da genap umo aku 22 tahun. means da 22 tahun aku hidup kat muka bumi Tuhan ni. :') still muda kan? ^__^ Befday tahun ni sangat-sangat berbeza dengan befday aku tahun-tahun lepas. coz tahun ni aku sambut befday kat skolah. hee. terasa cam zaman skolah dulu-dulu. ada kawan-kawan wish befday, tapi sekarang student pulak yang wish befday. siyes aku terharu giler.

tepat kul 12 malam, 1st person yang wish kat aku ofcos la bf tersayang. hee. sepanjang lima tahun dia jadi bf  aku, sepanjang tu jugak dia la orang pertama yang wish befday aku. tq sayang :') 2nd person pulak kawan skolah menengah, taqi. baek betol die ingat befday aku. tepat kul 12 malam pulak wish. huu. padahal aku jarang kot contact ngan die. rasenya tahun ni tak contact pun. just wish hari raya je aritu. and 3rd person isss my mom! love u mama!. sanggup tido lewat sebab nak wish befday orang. sayang mama ketat-ketat. da la kan, takkan aku nak mention sampai orang ke sepuloh yang wish kan. huu. for those yang wish kat fb, tweet, tq so much guys. aku tak sempat nak balas satu-satu. mampu like je post korang. *konon cam retis hot*

esop tu pegi sekolah, student-student wish befday aku. masuk kelas 4Lilium, cam biasa ketua bagi salam, baca doa, pastu dorang nyanyi lagu befday kuat-kuat. aku cam terkejut la camne dorang boleh tahu befday aku. fb aku tak kasi, rupa-rupanya kawan aku gitau kat salah sorang budak kelas aku. hoho. rasa cam nak nanges kuat-kuat pun ada. disebabkan dorang wat aku cam terharu aritu, aku tak mengajar pun, siap bagi dorang masuk lab komputer lagi. pe lagi, sorak sakan la dorang. tak payah belajar addmath, boleh online lagi. heaven betoi naa!

kelas 4 Bougain lak bagi satu kad yang most of them sign kat befday kad tu. sampai bila-bila aku akan simpan kad ni. thanx tau korang. :) petang tu ada program amali sembelihan. agak ssadis jugak la sebab befday gurl kena cabut bulu ayam. kohkoh. sembelih ayam, arnab, kambing ngan burung puyuh. cam nak wat kenduri kawen kan. kebetulan sumer student yang terlibat just student form4 jep. pastu ada sorang budak ni wat countdown guna speaker and satu batch form 4 nyanyi lagi befday kat aku. malu giler kot. dah la aku baru bangun tido. huu. sweet memory ever! :) pada kawan-kawan aku lak, tq tau beli befday kek yang superb sedap ni. :)

adiOs amigOs~


2 comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!