Tuesday, September 18, 2012

;Already engaged?? ^_O


ALoha!


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Copppp!


Korang ingat ni entri E-day ke? hoho. tade la. aku saje jep nak wat gimik sikit. yela, sekarang ramai sangat kekawan da tunang, kawin. jeles giler kot tengok dorang. aku bila lagi? insyaallah. aku pun bakal menyusul nanti. amin. :)

da yang tu gambar pe lak? heheh! yang tu pic malam tadi, ada jamuan raya  kat skolah. melaram la sikit. sikit je ok, tak banyak pun. student lagi vogue dari cikgu2. ekceli, aku pun malas nak pegi tapi mengingatkan makan free, so kite tak boleh la kan nak tolak rezeki depan mata. wuhuu. salah satu sebab bestnya jadi cikgu ni is dapat makan free. patut la berat aku makin bertambah-tambah dengan jayanya sekarang. ape tak nya? after meeting, ada jamuan. ada event pun ada jamuan. heaven giler ko. muahahaha *gelak kenyang*



sebelum makan, ada la persembahan dari student. ngantuk jugak tengok dorang. oh ye! salah satu sebab lagi bestnya jadi cikgu is cikgu dapat layanan special. hewhew. cam semalam, cikgu cikgi sumer makan kat round table ala-ala dinner gitew but student kena queue panjang nak amik makanan. kesian kan? hee. tapi aku tyme jadi student dulu pun camtu jugak. sampaikan kalu ada jamuan camni terasa malas nak pegi coz malas nak berebut2. oh kenangan! :)




dewan SESTA. 


macam-macam makanan yang kiteorang makan. rasa cam 1st day raya pun ada. lemang, nasi himpit, rendang, nasi, sate, kuih, semua aku lantak. air lak dari air anggur sampai bertukar jadi air oren. tiga kali kot tambah air. huu. swit memory :)


adiOs amigOs~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!