Monday, August 6, 2012

; six weeks already


ALoHa!

Fuhhh, fuhhh! *tiup-tiup habuk*. lama giler kan aku tak update blog cabuk ni. huu. sedar tak sedar dah enam minggu aku praktikal kat sains tapah ni. terasa cepat sangat masa ni berlalu. and lagi dua minggu nak cuti raya. yipppi! siyes tak sabar kot nak balik kampung. semua baju raya, tudung raya, kasut raya already prepared. hewhew. semangat kan? aku just beli baju yang dah siap sebab cam dah tak sempat nak tempah. sabtu lepas aku and encik bf pegi borong tudung raya kat jalan tar. perhh! sesak teruk kot. jammed toksah cakap la. nak jalan pun susah. dah la puasa, sabar jela. tapi memang berbaloi sebab misi mencari tudung raya tercapai dengan jayanya. hoho. aku rasa cam nak borong tudung banyak-banyak since tudung kat sana murah giler. maybe sale sebab raya da nak dekat kan. korang bayangkan, tudung bawal yang ber'tone-tone' plus ada sulam rose kat tudung tu just 8hinggit aje. kain tudung tu pun ok tau. sampai aku pun terbeli jugak coz tergoda tengok harga die. tak tahan nafsu kot. hewhew

FYI, for this two weeks, i didnt have to prepare lesson plan. so heaven!  students ada exam. so aku just pegi skolah, jaga exam je la. boleh la bersenang-lenang. huhu. lecturer pun da datang observe aritu. result die ehmmm, aku pun tak boleh nak expect pape. reda je dapat pape pun. nanti pas raya, die akan observe for second tyme. aigo!

haah! sebelum terlupa, aku nak citer pasal mata aku. so problem sekarang. aritu si rul da bebel2 kat aku coz aku cam makin rabun. and dia cakap ni mesti kes tengok runningman je memanjang. plis la syg, cam tade kena mengena kot. ada je yang jeles tyme aku nak layan RM. hoho. and dia paksa aku pegi check mata and tak sangka power range aku for both side 250 plus silau 200. teruk kan. patut la kalu drive cam tak nampak sangat. aduyai. so balik nanti kena wat spec la jawabnya. ;/

k la, cam da lama sangat je aku membebel kat sini. nak pegi iron baju dulu la. and terus tido. daa uolls. selamat berpuasa and selamat hali laya. :D




adiOs amigOs~

3 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

fuhhh 8 hengget ??? biar btoiiii! hahaha sy beli 30 kot or 20 lbeh. mmg gile murh ah. tp apekan daye, xlarat nk mlalui kesesakan sume tu. huhuhu

m0sHiE~ said...

kan. demi 8 hengget sanggupkan aje.huu

Anonymous said...

i miss you.........

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!