Monday, August 27, 2012

Selamat Pengantin Baru Izni :)


AloHa!

Guess where am i? arini cam heaven semacam je since clas pun da abis, tak payah mengajar, so aku duk melepak sambil makan super ring kat bilik guru ni. hohoho. cam tade keje je nak buat kan? tak pe la, sekali sekala nak bersantai- santai kat sini. cikgu laen bizi semacam je aku tengok. cool la der. :)

since line tenet cam superb giler, so aku rasa cam nak update blog la arini. hewhew. raya ketujuh, wedding one of my bestie. petang tu da nak balik perak tapi aku nak spend jugak masa jap attend wedding kawan aku sorang ni. selamat pengantin baru sayang. jeles kot tengok kawan aku dah kawin. rasa cam nak jugak jep. erk!

gambar yang aku taruk ni tade sangat gambar pengantin. asyik muka aku je yang hado. lantak la kan. ;)


im happy for u :). semoga bahagia sampai anak cucu cicit cuit ...



antara kawan yang datang. 



yummy cake! *tak makan pun. sobs



havoc giler bergambar. sembang tak ingat dunia. #sweet memory



tak leh pakai baju pengantin, pegang kain pun dah jadi la. huu




oh, mane pengantin? 




adiOs amigOs~

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!