Saturday, July 7, 2012

SpiritO!


ALoHa!

sejak dah practical ni, sumer citer pasal sekolah je kan? hoho. bukan aku je ok, sumer kawan-kawan yang laen pun camtu jugak. status fb and twitter sumer pasal student, cikgu and sekolah. aku pun da naik boring bace status dorang. hewhew. second week aku kat sm sains tapah ni, bizi ngan sukan. tiap-tiap hari kena pegi padang. dari isnin sampai sabtu. siyes penat giler. even aku tak maen, tapi penatnye mengalahkan orang yang lari 1500 meter. hoho. tade mase nak rest langsung. sabau je la mak. and at last, tamat jugak kesengsaraan aku berpenat lelah di padang tu. :')

oh yee! arini aku da boleh cek result sem 6. and again, alhamdulillah for that result. aku dapat 3.85. even makin turun dari sem lepas tapi pointer ni memang aku tak expect langsung. coz sem lepas sumer subjek minor and sangat tuff. yang paling aku hepi ada satu subjek minor aku just dapat 41 je carrymark over 60. tapi aku tengok result boleh a-. memang tak sangka. siyes. syukur :) and arap-arap sem ni dapat pointer tinggi lagi. aminn.

for umah sukan, spirito- umah merah jadi johan sukan tahun ni. FYI, tu la umah sukan aku. hehe. bangga siot even aku tak sumbang pape pun. kohkoh. 



alegro - biru. 


perbarisan umah sukan. maskot dorang sumer cantik-cantik. kreatif betol la dorang ni. 



yang ni dua orang student clas aku. 


tiger! presto's mascot. cumel giler tiger ni. boleh pulak die kejar aku. kuang aja. hehe



spirito's mascot. angry bird. kreatif kan? *aku paling pendek and gemokk!*





cresendo - umah hijau


alegro's mascot.



tarik jangan tak tarik!



siap ada band lagi. ko hado? :)

presto - umah kuning.





lagi 14 minggu. sabar ana. caiyott! :)


adiOs amigOs~


3 comments:

ZILA said...

Tadi, blogwalking kt sini.. terbaca la entry akak. rupa2 akak ni student upsi and jdi ckgu praktikal. hehe. kt sklh sy pun ramai ckgu dr UPSI dtg mengajar. Btw, nice blog :) enjoy with new your new life :)

m0sHiE~ said...

tq darl. :)

Bulan Syurga Firdausi said...

best nye sukan heee salam ramadhan kareemmm :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!