Friday, June 1, 2012

; One year left (:


ALoha!

sedar tak sedar dah abis dah sem 6 aku di upsi TERCINTA ni. hewhew. cepat sangat masa berlalu. and i have one year left to finish my degree study. O.o. Ekceli 3 tahun kat upsi bukan satu masa yang lama pun. yup! dulu tyme masuk sini, aku memang rasa yang 4 tahun study tu sangat lama. tapi pejam celik pejam celik, ak da nak masuk sem7 and bakal berpaktikal kat skolah. 

minggu depan da final exam and lagi tiga minggu aku akan praktikal. sumpah neves giler and cam tak ready lagi nak mengajar. omai! ehmm, tak payah pikir lagi pasal tu, now i have to focus on my exam jep. since carrymark dapat ciput giler, so kena la struggle lebih sikit. :'( 


entri kali ni aku nak mengimbau balik memory sepanjang aku kat upsi ni. wat entri cam da final year kan? hohoho. al maklumlah sem depan da tade kat sini. tahun depan baru datang upsi balik.



gambar ni tyme aku sem satu dulu taun 2009. *tapi gambar cam zaman 90an kan?* kohkohkoh. ni clas yang paling sempoi. subjek wacana bahasa melayu. lect yang sangat sporting. keje pun tade tension mension. gambar ni tyme kiteorang wat majlis sambutan hari raya.



yang ni pulak tyme aku sem dua. clas english communication I. lect aku ni orang korea tau. so, masuk clas die, tak boleh la nak cakap bm. aku yang pendiam ni makin la jadi pendiam sebab nak cakap je, mesti lam bi. hohoho. clas ni kiteorang wajib masuk public speaking. hura-hara atas stage kes lupa lirik. hewhew. but stil i got a. :)



hehehe. yang ni tyme sem dua jugak. omo, part ni aku paling tak leh nak lupa. aku yang pemalu ni kena berzapin atas stage. kohkohkoh. ni pun sebab terpaksa. tade nya nak sukarela, suka hati nak join. siap salah step lagi youu! oh, kenangan. :)



"ada api, panggil bomba". lalala~ . dua sem aku masuk bomba. sory to say, i hate it so much. 1st, clas bomba hari sabtu, kul 8 pagi pulak tu. ok tu je. hehe. tapi banyak benda yang aku belajar tyme join bomba dulu-dulu. boley naik lori bomba, angkat hos yang berat giler, simulasi malam, camping. best! :) 



tadaa! sem 4 pulak aku main bola jaring. aku bab-bab sukan ni memang zero. da la tak pandai main, malas lak tu join sukan pape. teruk kan? hohoho. satu sem join bola jaring, sampai kuku kaki aku rosak kot. uhuk3. 


ehmm. yang ni pulak tyme sem lepas tak silap. sambutan hari raya plus majlis anugerah kecemerlangan matematik. 


poyo pulak budak baju ijau ni. huu. gambar ni tyme aku join baktisiswa kat sabak bernam. sepanjang duk upsi ni, baru dua kali aku join baktisiswa. hewhew. yee, aku ni memang tak aktif pun. hehe



last but not least, kenangan aku tyme sem 6. praktis to be a good teacher soon. -.- wish me luck guyss. !


adiOs amigOs~

2 comments:

nabByla said...

waaa dah nk hbs blaja dah.. t msti rindu zaman blaja. huuu...

m0sHiE~ said...

@nabByla: blom abis lagi, da rindu2. ;'(

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!