Saturday, June 2, 2012

[GAMBAR] Menggediks di Proton City~ ^.^


ALoha!

Lagi tiga hari sebelum final exam. siyes tak sentuh pape lagi. O.o esop baru stat nak bukak buku, tengok pape yang patut. hohoho.

tadi housemate aku paksa aku photoshoot kat proton city. *photoshoot la sangat kan*. malas giler kot nak ikut dorang. sebab kena paksa, so at last aku join jugak. petang tadi ujan lebat so tade orang sangat pun kat sane. tade la malu sangat melaram cam mak datin tadi. hewhew. jum tengok gambar ^.~





kebetulan ada orang lain datang photoshoot jugak. pre wedding kot. so suwit tengok dorang. :) btw, tantek tak payung titew? *wat mulut muncung-muncung*



ni la housemate aku. sangat gediks and gila-gila. hewhew. sedap betol aku mengumpat kat fatin. huu . aku menjadi sponsor pakaian si fatin dari atas sampai bawah. :)



mMmUuaxxXX!












loike diz picca!



sama tinggi even hakikatnya aku yang paling rendah. uhuk3.



love dis gambar banyak-banyak. mami! 



gelak yang paling hipokrit di alam semesta.








see! da nampak si fatin yang senget. dia sorang je yang panjat sampai atas. haha.



senjakala.


stop waiting for me~



on the road.







we L.O.V.E upsi!



Ok. dah abis. ni je yang aku nak tunjuk. 400 keping jugak yang snap tadi. hoho. jum sambung wat keje. kbai. nyte!

adiOs amigOs~


4 comments:

CikMai said...

woahahhahahah cun giler..gojes gojes gojes lah korang......
*teruja

bila la mai nak pandai bergaya..

m0sHiE~ said...

@CikMai hehe maseh :)

Bulan Syurga Firdausi said...

berani nye die panjat tiang tu hee lagi berani duduk kat jln raye tu :D

m0sHiE~ said...

@Bulan Syurga Firdausi: haha. tu la pasal. wat2 berani :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!