Thursday, June 7, 2012

; And this is my scHooL


ALohA!

since aku ad exam gap 5 hari, so aku mintak si rul tolong hantarkan barang-barang pegi uma sewa baru sem depan. hewhew. janji nak pegi konvoi tiga kereta tapi last-last aku ngn rul je pegi. dorang ada hal yang tak dapat dielakkan. first tu cam geram la jugak sebab aku tatau jalan. tapi takpe la, nak wat camne, aku tak kisah pun. so kiteorang pegi berdua je. 

balik exam selasa tu, cepat-cepat packing barang sebab esop pagi tu da nak pegi. sedaya upaya aku minimakan barang yang nak hantar sebab takut tak muat kereta. hoho. bayangkan, tudung, shawl sumer da satu beg. tu belom baju, buku lagi. banyak jugak barang yang aku tak hantar lagi coz 14hb ni aku nak tolong anta kan barang kawan aku pulak. so nanti aku sumbat barang aku sekali. kohkoh!

tanjung malim ngan tapah lebih kurang 45min jugak la. tu pun ikut highway. spuloh hengget limeposen jugak la bayar tol. ikut jalan biasa pun boleh tapi aku prefer highway. straight je. setengah jam boleh kot sampai  tapi since rul bawak memang berhemah giler, tu yang jadi 45minit. hoho

jarak umah sewa ngan skul aku pulak dalam sepuloh minit jugak la kalu naek kete. not bad la kan? skul stat tujuh suku, kul tujuh boleh ar slow-slow nak gerak dari umah. umah sewa pun ok, dua tingkat duk lam lapan orang. sebulan 450ringgit. tapi.tapiii umah tu kosong tade pae. even kat bilik pun tade kipas. omo! siyes tak suka. costly kot nak beli barang-barang tu sumer. kipas, almari, meja study. :'( so sem depan kena la jimat sikit. takleh nak shopim baju daa. uhuk3




tadaa! ni la skul aku. sm sains tapah. kat sini la aku praktikal nanti. 4 bulan hoke! siyes neves giler. lagi dua minggu lebih je lagi. takut! -.-' skul ni skul baru. baru dua tahun kot. hmm. takut nye nak ajar budak pandai! 




TQ awak. sebab tolong angkat barang kite. hehe. :)


adiOs amigOs~



notakukukakiku: tak sabar nak abis exam. nak balik tganu! yippi! jum study jum... 


2 comments:

nabByla said...

selamat study.. and good luck !

m0sHiE~ said...

@thnx dear :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!